fbpx

15 színész, akiket biztosan te sem rugdosnál ki az ágyadból

0 831

1. Kit Harington – A Trónok harca színésze kétségtelenül pofátalnul sármos. Kit szíve egyébként sajnos foglalt, sorozatbeli egykori partnerét, az Ygrittet alakító Rose Leslie-t vette feleségül.

2. Tom Hiddleston – A jókéoû színész, aki egyébként Taylor Swift exkedvese jelenleg szingli.

3. Ryan Gosling – Hiába, a sármos színészen nem fognak az évek. Igaz ez persze az Eva Mendez-el való kapcsolatàra is: 2011 óta alkotnak egy párt.

4. Josh Radnor – Az Így jártam anyátokkal Ted Mosby-ja a való életben is egy igencsak sármos férfi… Ja, és szingli is.

5. Harry herceg – Mindenki kedvenc hercege sajnos foglalt, épp most született meg elsô gyermeke az amerikai színésznôtôl, Meghan Markle-tôl. Nézni azért szabad.

7. Cristian de la Fuente – A chilei szívtipró tökéletesen kigyúrt testtel, és igazi férfias vonásokkal rendelkezik. Így gondolja ezt felesége, Angelica is.

8. Chris Pratt – A valaha kövérkés színész egyre szexibb, és noha nemrég vált el, a szíve ismét foglalt.

9. Channing Tatum – A Magic Mike sztárján sem fog az idô, ráadásul épp most vált el 9 év házasság után.

10. Robert Pattinson – Az Alkonyat szívtiprója nem csak, hogy szingli, de hamarosan újra láthatjuk a legújabb Batman filmben is.

11. Ivan Sanchez – A mexikói szívtipró nemrég szakított a gyönyörû Ana Brenda Contreras-al, úgyhogy hölgyeim, szabad a pálya.

12. Benedict Cumberbatch – A brit színész minden kétséget kizáróan korunk egyik legtehetségesebb színésze. A színész 2015-ben házasodott össze Sophie Hunterrel.

13. Tom Hardy – Tom Hardyt sosem lehet megunni. Valószínûleg a felesége is így van ezzel, hiszen 2014 óta töretlen a szerelem.

14. Jamie Dornan – A Christian Grey-t alakító szexi színész szíve elég régóta foglalt: 2013-ben vette feleségül szerelmét, Amelia Warnert.

15. Sam Heughan – Az Outlander Jamie-jét alakító skót színész, bár számtalanszor hozták össze sorozatbeli partnerével, jelenleg nagyon is szingli.

 

Szólj hozzá