fbpx

A tegnapi döntését követően sokkoló dologra ébredt Tóth Gabi – Ezt tették a követői

0 713

Mint ahogyan arról tegnap este a Blikk is beszámolt, hatalmas döntést hozott Tóth Gabi és családja: úgy határoztak, a jövőben nem osztanak meg képet a kis Hannarózáról. A döntés annyira komoly, hogy a kicsiről szóló korábbi bejegyzéseket is törölték.

Gabi egy hosszabb bejegyzésben magyarázta a döntés okait:

„Miért? Azért, mert a gyermekünk a legfontosabb.

Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi, és azt hisszük, sok minden nem számít még ebben a korban… Rájöttünk, minden számít… Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni.”

View this post on Instagram

Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint Gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette. Miért? Azért, mert gyermekünk a legfontosabb. Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sokminden nem számít még ebben a korban… Rájöttünk, minden számít…Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni. Semmilyen “ego ügy”, magamutogatás és érdek nem fűződött Hannával kapcsolatos megnyilvánulásokhoz.. Hannaróza egy csoda, úgy jött az életünkbe, hogy azt hittük, mi soha nem élhetjük át a szülői érzéseket, hogy nem foganhat meg, de megérkezett és ez felülírt mindent. Ajándék volt és most is csak gyönyörködni tudunk benne. Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, (mint pl a mi gyermekkorunkban), így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ez maradjon a mi, privát megélésünk. Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket. Ösztönözni szeretnénk erre a többi, híres/hétköznapi anyukát, apukát is. Persze mindenkinek szíve joga, hogy tesz… Mi így látjuk helyesnek. Köszönjük mindenkinek, aki segített ebben a döntésben. Gabi, Gábor, Hannaróza és a Csalàd.

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Majd hozzátette: „Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket. Ösztönözni szeretnénk erre a többi, híres/hétköznapi anyukát, apukát is. Persze, mindenkinek szíve joga, hogy tesz…”

Gabi ma reggel meglepő dologra lett figyelmes: a 24 órán át elérhető Insta-storyban beszélt arról, hogy a tegnapi bejelentését követően igencsak megcsappant követőinek száma a közösségi felületen.

„Ma reggelre 1200 ember követte ki az oldalamat a tegnapi posztom után… ki tudja, hogy miért… nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de ha csak egy ember is volt ezek között, akinek a szándékai a normálistól eltérőek, akkor már megérte. Ezek a kikövetések is csak minket igazolnak” – írta Gabi a posztban.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá