fbpx

“A víg özvegy” újra szerelmes

0 1 807

Vajna Tímea a Blikknek elmesélte, hogy jelenleg milyen fázisban tart a kapcsolata új pasijával. Vajna elmondta, hogy miután Zoltán visszatért Budapestre a Los Angeles-i látogatása után, úgy döntöttek, lazábban fogják a gyeplőt és hagyják, hogy kapcsolatukat az idő alakítsa.

Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem.

Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni — mondta a magazinnak, majd azt is hozzátette, hogy azért az is kicsit furcsa neki, hogy ennyire fiatal férfival hozta őt össze a sors, mivel eddig mindig idősebbekkel járt.

Az is új számomra, hogy egy fiatalabb férfi van mellettem, korábban mindig idősebb volt a párom. A jövőre bízzuk, hogy a magánéletben hogyan alakul a kapcsolatunk Zolival

Forrás 24.hu

Szólj hozzá