fbpx

Áll a bál, Molnár Anikó dühöng, a Gesztesi család felháborodott

0 1 005

Nem csitul a botrány Gesztesi Károly sírja körüli hercehurcában.
Szomorúan tapasztaljuk, hogy egy ilyen esemény miatt érdemtelen vita és botrány tarkítja Gesztesi Károly emlékét.

De lássuk, mi is váltotta ki ezt az egész ügyet.

Molnár Anikó barátnőjével látogatott ki a minap a budakeszi temetőbe, ahol elhanyagoltnak találta Gesztesi Károly sírját. A két nő rendbe tette a nyughelyet, majd kiposztolta közösségi oldalára, milyen szégyenletes dolog ilyen állapotban tartani a legendás művész sírját. Kitört a botrány:  a család felháborodott, Anikó pedig kiakadt.

Tovább gyűrűzik a botrány, melyet Molnár Anikó Gesztesi Károly sírhelyéről kiposztolt fotója indított el. Anikó megosztotta követőivel, hogy mennyire elhanyagolt a színész nyughelye, valamint azt is elárulta, hogy barátnőjével közösen tették azt rendbe. A család kiakadt, ugyanis állításuk szerint másfél héttel korábban tették rendben a sírt és bocsánatkérést várnak. A volt feleség még a rendőrséget is a helyszínre hívta, amiért jogtalanul nyúltak Gesztesi sírjához. 

“Dehogy kérek bocsánatot, szálljon le rólam mindenki! Az nem sírrongálás, hogy muskátlit, vázát viszek az általam kedvelt színész sírjára, kidobom a szemétbe a két PET-palackot és mécsest gyújtok az emlékére. Hallottam, hogy kint volt a rendőrség helyszínelni, engem még senki nem hallgatott meg. A barátnőm készített fotót, amit megosztott az oldalán, és engem is megjelölt. Egyetlen szót sem írtam hozzá, mégis az én kezemet akarják eltörni miatta…” – mondta Anikó felháborodva.

Másfél hete voltunk a temetőben, akkor friss virágot is vittünk. Nem igaz, hogy elhanyagoltuk a sírt, aki ilyet állít, az hazudik. Semmilyen ismeretség, baráti kapcsolat nem jogosít fel senkit arra, hogy az engedélyünk nélkül a sírt átrendezze” – mondta el a Blikknek az egyik családtag.

Örülünk, ha valaki jó szándékkal meglátogatja apa sírját és virágot visz oda, mécsest gyújt. De utána ne állítson be bennünket rossznak! Senkinek nincs joga ilyen véleményt formálni rólunk. Apa túl fiatalon ment el, máig nem hevertük ki a halálát, és most is nagy szükségünk lenne rá mindannyiunknak. Nem akarunk senkivel harcolni, apa sem akarná ezt, de nagyon rosszulesik nekünk a rágalmazás. Anya heti rendszerességgel eljár a sírhoz, gondozza, és amikor csak tudok, én is megyek, de minden esetben csak egyedül- mondta el Gesztesi nagyfia, Márkó. 

Forrás life.hu

Szólj hozzá