fbpx

Berki szerint néhány nő igényli a pofont

0 2 527

Lehet ő ezt be is váltja?

Berki Krisztián felháborító kijelentése a Life TV Bréking című műsorában hangzott el, amikor a családon belüli erőszakról beszélgettek. Megszólalásával nemcsak a műsor vendégeit, de Demcsák Zsuzsát, a műsorvezetőt is sokkolta. Szerinte ugyanis vannak nők, akik kifejezetten igénylik a pofont, mert gyakori, hogy a nők támadnak a férfiakra.

Berki elmondása szerint az ő életében többször előfordult már, hogy egy nő rátámadt, és szerinte a nők sokszor vehemensebbek és erőszakosabbak, mint a férfiak.

Azt hiszem, valami féltékenységi jelenet vagy kisebb hazugság volt az alaphelyzet, amiért megtámadott. Arra emlékszem, hogy a könyökömből és máshonnan is folyt a vérem. Igazából, ha nem állítom meg, nem leszek férfi, és nem fogom le, akkor szerintem az ötvenkilós hölgy szanaszét vert volna. Megfogtam, és belenyomtam a kanapéba. Neki nem esett baja, csak nekem, mert szétkarmolt, megdobált stb.

– idézte fel emlékeit a celeb.

A műsorban Tápai Szabina azt mondta, hogy ha őt egyszer egy férfi megüti, ő azonnal kiszáll a kapcsolatból, mert neki ez nem fér bele, mire Berkiből kibukott:

“Van olyan lány, aki ezt igényli”.

A műsorvezető és a vendégek egyhangúan kifejezték nemtetszésüket és hogy érdemes lenne elfelejteni ezt a fajta gondolkodásmódot.

Forrás Noizz

Szólj hozzá