fbpx

Bombázó lett fogyása után Keleti Andrea

0 756

Különleges fotózást vállalt be Keleti Andrea. A csinos táncművész nemrégiben 8 kilót, egyúttal két ruhaméretet fogyott, ezért úgy gondolta, megmutatja magát fürdőruhában is.

Soha nem látta még az ország ilyen szexi fotókon Keleti Andit, aki ugyan nemrég múlt el 51 éves, mégis bomba formában van. Andi egy, a palesztin népgyógyászatban régóta használt receptúrának köszönhetően 8 kilótól szabadult meg, és most fürdőruhában állt a kamera elé.

„Nem nagyon láthatott eddig a közönség fürdőruhás fotókon, mégpedig azért, mert nagyon szégyenlős vagyok. Tudom, furán hangzik, hiszen amikor táncolok, ez nem így tűnik, de mégis ez az igazság. A strandon ugyan bikinit hordok, de eddig nem gondoltam rá, hogy ország-világ előtt megmutassam magam. Most azonban – hogy egy kutatási anyagnak hála sikerült lefogynom –, úgy voltam vele; itt az idő, és ez az utolsó lehetőségem, hogy ezek a fotók elkészülhessenek. Úgy gondolom, hogy idős koromban majd jó érzés lesz visszanézni őket” – magyarázta Andrea.

„A fotózáson először kicsit zavarban voltam, de nagyon bíztam a fotósban, és végül olyan jó hangulatban telt az idő, hogy én is egyre bátrabban váltogattam a pózokat. Azt sem titkolom, hogy van egy célom a fotókkal: szeretném megmutatni, hogy 50 fölött is van élet! Sok nő úgy gondolja, hogy neki már nem kell vagy nem is lehet fürdőruhát hordani, vagy ha fel is veszi, már teljesen mindegy, hogy áll rajta. Ez szerintem nem kell, hogy így legyen! 51 éves vagyok, nem félek ráállni a mérlegre, és remekül érzem magam a bőrömben!” – tette hozzá a táncművész.

Forrás: Napidoktor

Szólj hozzá