fbpx

Botrányt kiáltanak a rajongók Gesztesi családjára a sírja miatt

0 1 668

Botrányos állapotok uralkodtak Gesztesi Károly sírjánál a budakalászi temetőben.

Gaz és szemétkupac lepte el a tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly sírhelyét a budakalászi temetőben, olyan volt, mintha senki sem gondozná. A színész nyughelyét méltatlanul elhanyagolt állapotban találta Molnár Anikó és barátnője, ők szedték rendbe – számolt be a Bors.

Az egykori Nagy Ő fotóval is illusztrálta, milyen volt, és milyen lett a sír. Mint a bulvárlap írja, a beszámoló komoly indulatokat kavart Molnár Anikó közösségi oldalán. Felháborodott kommentelők tucatjai adtak hangot véleményüknek, haragos megjegyzéseket címezve Gesztesi Károly családjának, mondván miért nem törődnek jobban a sírhellyel.

“Érthetetlen és szomorú, hogy a tragikusan fiatalon el­hunyt Gesztesi Károly nyughelyét méltatlanul elhanyagolt állapotban találta Molnár Anikó és barátnője. Érthetetlen, mert a színész népes családot hagyott hátra, és szomorú, mert az egész országot megrendítette a halála.

Szégyenletes Gesztesi Károly sírja! Flakon a váza, gaz, szemét a síron. De ma rendbe tettük, és virágot is ültettünk, műanyag vázára és mécsesre is volt gondunk. Nyugodj békében, Művész Úr! A Mi Shrekünk – írta feldúltan közösségi oldalán Anikó, aki barátnőjével együtt nem bírta tovább nézni az elhanyagolt nyughelyet, s egy délelőtt alatt szebbé varázsolta.”

Mattesz Csilla, a színész lelki társa szerint Gesztesi Károly megérdemelné, hogy méltó és szép nyughelyen feküdjön.

Forrás nlc.hu
Borsonline

Szólj hozzá