fbpx

Brad Pitt új szerelme egy szemtelenül fiatal lány

0 596

Brad Pitt az Angelina Jolieval való szakítása után nem először látható hölgytársaságban, ám legújabb partnere meglepően fiatal. A csinos hölgyet korán meglehet, hogy nem utoljára látjuk.

 

Bár a sármos színész még hivatalosan nem vált el Angelina Jolie-tól, nem ez az első alkalom, hogy egy randi közben kapták lencsevégre. Egyes pletykák szerint még volt kedvesével, Jennifer Anistonnal is összeszűrte a levet egy rövid időre.

A színész ugyanis részt vett Aniston 50. születésnapi buliján, ami már önmagában sokaknak meglepetést okozott. Ha ez még nem lett volna elég, elképesztő ajándékkal lepte meg exfeleségét: megvásárolta neki azt a lakást, amiben anno együtt éltek. Állítólag Aniston mindig is bánta, hogy nem vásárolta meg még akkor az ingatlant, ugyanis imádott ott lakni. Így amikor Pitt meglátta, hogy az ingatlan eladó, azonnal megvette ajándékba.

 

Pitt új kedveséről egyelőre nem sokat tudni, annyi bizonyos csak, hogy elkísérte a színészt egy meghitt útra a világ egyik legromantikusabb városába, Velencébe.

 

Az 55 éves színész egyébként egy kiállítás miatt érkezett Velencébe, ahol láthatóan nagyon jól érezte magát a vélhetően huszas évei elején járó lánnyal.

Szólj hozzá