fbpx

Celeb párok, akik megtalálták az igazit

0 663

Vannak olyan hírességpárok, akiknek szerencséjük volt, hogy munka közben ismerték meg a szerelmüket, például Kurt Russell és Goldie Hawn színészek. Lehet, hogy évtizedek teltek el, de egymás iránti érzelmeik csak erősödtek. Csodálatos, de több mint 35 évet töltöttek együtt, és ők egy jó példa a boldog, sikeres kapcsolatra.

1. Blake Lively és Ryan Reynolds
Ryan Reynolds 2010-ben találkozott Blake Lively-vel a Zöld Lámpás forgatásán, amelyben együtt játszották.

2. Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar 1997-ben találkozott jövőbeli férjével, Freddie Prinze Jr.-al, miközben a tini horrorfilmet forgatták: Tudom, mit tettél tavaly nyáron.

3. Mila Kunis és Ashton Kutcher
A pár 1998-ban az Azok a 70-es évek show forgatásán találkozott először. De évekkel később, 2012-ben kezdtek el randevúzni. Ma Kunis és Kutcher házasok, egy lányuk és egy fiuk van.

4. Eva Mendes és Ryan Gosling
Eva Mendes 2011-ben kezdett el randizni Ryan Goslinggal, miután együtt dolgoztak a Túl a fenyvesen c. filmben.

5. Daniel Craig és Rachel Weisz
Ők ketten hosszú ideje barátok voltak, mielőtt az Álmok otthona c. filmben együtt dolgoztak volna 2011-ben. Craig és Weisz kapcsolata rendkívül privát, és nem szeretnek a nyilvánosság előtt lenni.

6. Adam Brody és Leighton Meester
Adam Brody és Leighton Meester 2010-ben találkoztak, a Csípem a családod forgatásán. 3 év után eljegyezték egymást és 2014-ben házasodtak össze.

7. Penélope Cruz és Javier Bardem
2007-ben Javier Bardem elkezdett randevúzni Penélope Cruzzal, aki a másik sztár volt a Vicky Cristina Barcelonában. A pár 2010-ben házasodott meg, és most 2 gyermekük van.

8. Kit Harington és Rose Leslie
Kit Harington és Rose Leslie 2012-ben szerettek egymásba a Trónok harca forgatásán. Sok éven keresztül randevúztak, amíg elhatározták, hogy összeházasodnak. Az esküvőre 2018-ban került sor Skóciában.

9. Kurt Russell és Goldie Hawn
Ennek a csodálatos párnak hosszú története van. Az első találkozásuk az The One and Only 1966-os forgatásán volt, de csak 1983-ban Valentin-napon kezdtek el randevúzni, miután elkezdték forgatni a Második műszak c. filmet. 2018-ban együtt ünnepelték a 35 évfordulójukat.

10. Will Smith és Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett 1994-ben találkozott Will Smith-el a Kaliforniába jöttem sorozat forgatásán. Pinkett és Smith barátok lettek, később 1995-ben kezdtek el randevúzni.

Forrás harmonikum.co
Szólj hozzá