fbpx

Egy Instagram felhasználó régi, alig látott fotókat posztolt sztárokról

0 495

Mindannyian hajlamosak vagyunk csodálni azokat az embereket, akik valamilyen módon befolyással vannak életünkre. Legyenek ők a családtagjaink, barátaink, vagy éppenséggel olyan emberek, akikkel sosem találkoztunk még, de szimpatikusnak találjuk őket azért, amit csinálnak.

Ők szórakoztatnak minket remek színészi képességeikkel, gyönyörű dalaikkal, illetve a nyilvánosság előtti intelligens megjelenésükkel. Mindez persze általában elfeledteti velünk, hogy ők is közülünk valók.

Egy Instagram felhasználó, Velvet Coke, imádott hírességeinket valóságosabbnak, hétköznapibbnak mutatja be, mint ahogy eddig láthattuk őket. Régi, alig látott fotókat gyűjtött össze közismert emberekről, akik éppen mindennapi életüket élik. Így repít minket vissza az időben egy egész évtizeddel.

Néhol vélemények és érdekes tények is társulnak a képekhez, néhány fotó pedig a régi szép napok nosztalgiáját ébreszti bennünk. Velvet Coke-nak 370.000 követője van az Instagramon, amit egyébként nem egyszerű összeszedni.

Láttad már Michael Jacksont és Paul McCartneyt együtt mosogatni? Görgess lejjebb, és megnézheted!

1. Sophia Loren: Inkább eszek tésztát és iszok bort,
minthogy nullás legyen a méretem. – 1965

2. Amikor Lady Diana elvitte a gyerekeit Disneylandbe,
ugyanúgy beállt velük a sorba, mint bárki más.
„Nem ez volt az egyetlen eset, amikor azt akarta, hogy hétköznapi életet éljenek. Diana elvitte a fiúkat hamburgerezni a McDonald’s-ba, sokszor metróval és busszal utaztak, és hagyta, hogy a fiúk farmert és baseball sapkát hordjanak. Mindennél jobban akarta, hogy megmutathassa nekik, milyen a valódi élet. És én nem lehetek elég hálás neki ezért, mert a valóság nagyon beléd tud marni. És az egyik legnagyobb lecke, amit megtanultam, az az, hogy sokan hihetetlenül szerencsések és kiváltságosak vagyunk, különösen én” – nyilatkozta William az ABC-nek.

3. Freddie Mercury Darth Vaderen lovagol – 1980. augusztus

4. Nicole Kidman távozik ügyvédjétől, miután Tom Cruise-zal kötött házasságát felbontották

5. James Dean és a cicája Marcus – New York, 1954

6. David Bowie – Fotó: Michel Haddi, 1993

7. Brad Pitt

8. Michael Jackson és Paul Mccartney mosogatnak – 1982
Nem sokkal később összerúgták a port, így sosem lógtak már úgy együtt, mint itt. Beszéltek még egymással, de ezek a párbeszédek általában flancosak és szarkasztikusak voltak.

9. Audrey Hepburn – Párizs, 1955

 

10. Milla Jovovich – Fotó: Herb Ritts, 1988

Forrás: Noihir

Szólj hozzá