fbpx

Elkaszálták Sebestyén Balázs mûsorát

0 511

Úgy tûnik itt a vége Sebestyén Balázs Gyertek át! c. mûsorának, az a jelek szerint nem éri meg a 6. évadot. A hírt maga Sebestyén Balázs kotyogta ki a reggeli mûsorban.

 

Rákóczi Feri faggatta egyik hallgatójukat arról, hogy szokott-e még TV-t nézni. A fiatal lány erre rávágta, hogy “Persze, a Gyertek át!-ot”.

Balázs, bár meghatódott a lány rajongásától, sajnos nem tudta teljesíteni a lány kívánságát, aki páros jegyet szeretett volna a mûsor forgatására.

– Ha forgatnánk, akkor meghívnálak, de már nem forgatunk. És valószínűleg már nem is fogunk. Egy csomó jó műsort elkaszálnak az RTL-en, ez az egyik – fogalmazott Balázs, aki nem érti, hogy mehet a levesbe a sztárokkal és poénokkal teli műsora. A rossz hír után azért némi reménnyel is kecsegtetett. – Lehet, folytatjuk, de most van egy kis szünet, úgy mondják, „nyári szünet”, meglátjuk, mi lesz ősszel.

 

A Bors megkeresésére az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a következő választ adta:

„A Gyertek át! erre az évadra megrendelt összes epizódját leforgatták már. A műsor nagy sikerrel megy, a nézők szeretik. Arról, hogy mikor jönnek össze a sztárok ismét Balázs nappalijában, és még milyen műsorban látható majd Sebestyén Balázs, a megfelelő időben tájékoztatni fogjuk a sajtót és a nézőket is.”

Szólj hozzá