fbpx

Élő adásban mesélt viszonyáról Will Smith felesége

0 621

Nézettségi rekordot döntött a legújabb adás Jada Pinkett Smith beszélgetős műsorából, miután a színésznő a férjét, Will Smitht hívta meg, és évekkel ezelőtti viszonyáról is mesélt neki – írja az Origó.

Will Smith és Jada Pinkett Smith a feleség műsorában, a Facebook Watchon futó Red Table Talk-ban beszélték ki a házasságukat, a nő korábbi viszonyát is kitárgyalták együtt.

A rendhagyó beszélgetésre azért volt szükség, mert mostanában derült ki, hogy Jada összejött a nála majdnem húsz évvel fiatalabb énekessel, August Alsinával, és a bulvárlapok mindenfélét írtak a kapcsolatukról.

A Red Table Talk-ban az asszony elismerte a viszonyt, de a történethez hozzátartozik, hogy akkor épp külön voltak a férjével, úgy tűnt, hogy vége a házasságuknak. Végül visszataláltak egymáshoz, de ez nagyon kemény munka volt mindkettejük részéről.

A merész adást az első 24 órában 15 millióan nézték meg a Facebookon, ami a Facebook Watch saját tartalmai között rekordnak számít. Ha ön sem akar lemaradni, itt megnézheti a nagyjából 12 perces videót:

 

Szólj hozzá