fbpx

Ez a lánykérés tuti kiveri a biztosítékot

Visítva nevet rajta az egész internet

0 545

A lánykérés művészete sok hősszerelmes fiatal srácnak feladja a leckét – vannak, akik a leghagyományosabb módon, angolosan, gyorsan akarnak túlesni az egész procedúrán, míg mások álmatlan éjszakákon keresztül tervezgetik, szövögetik a nagy eseményt, felélve az összes kreatív energiatartalékukat.

Egy brit srác, Adam Eaglefield az utóbbiak táborát erősítette – igazán bombasztikus, sziporkázóan ötletes lánykérésselszerette volna levenni lábáról szívbéli babáját. Rögtön mutatjuk, hogy sikerült a nagy terv!

Pizzaszerelem

Adam és barátnője, Rebecca Woodall az angliai Bracknellben élnek, és mindig ugyanabból az étteremből, a Domino’s nevűből rendelik egyik kedvenc ételüket, a pizzát. A vendéglátóipari egység személyzete lelkesen segített Adamnek, amikor a fiatal fiú fejéből egy meglepő lánykérés ötlete pattant ki: arra kérte a Domino’s munkatársait, hogy süssenek neki egy gombás, sonkás, ananászos pizzát, amelyen a sonkákat kérdőjel alakban helyezzék el, a doboz belső felére pedig írják rá filctollal a nagy kérdést: “Hozzám jössz feleségül?”

Mi más számít?

Adam beugrott az étterembe a kívánsága szerint elkészített pizzáért, majd hazavitte a dobozt szerelmének. Rebecca persze nagyon meglepődött, amikor kinyitotta azt, hiszen a belső felén ott díszelgett a személyzet által odaskiccelt felirat. Mire Rebecca megfordult, Adam már ott térdelt előtte egy gyűrűvel a kezében. A lány szóhoz sem tudott jutni meglepetésében, tehát a furcsa lánykérés végül sikert aratott. De hogy miért a pizzát használta fel eszközként Adam? Azért, mert 2017-ben, az első randijukon is pizzát majszoltak Rebeccával. Béna és nem túl eredeti módszer, ez kétségtelen, de végül mégis célt ért. És mi más számít?

Forrás Femcafe.hu
Szólj hozzá