fbpx

Jennifer Aniston vasárnaponként tésztával relaxál

0 572

Több mint húsz év telt el azóta, hogy Jennifer Aniston a Jóbarátok Racheljeként világhírnévre tett szert. A sorozat kezdetekor a húszas éveiben járó színésznő mára az ötvenhez közelít, a külseje alapján mégis sok évet letagadhat. Most elárulja, milyen relaxációs technikát alkalmaz a hétköznapokon, és neki mi a legjobb kikapcsolódás egy fárasztó hét után.

A jóga gyakorlása mindenkinek hasznos

A görög származású színésznő nagyra becsüli az én-időt és az öngondoskodást. Jennifer Anistonnak a wellness nem egyfajta trend, amit követni kell, hanem egy életforma. Minden reggel 20 percet meditációra fordít, ami alatt csendben ül és a személyes mantráját ismétli magában. Évek óta rendszeresen jógázik is. „Minden reggelt ezzel a rituáléval próbálok kezdeni, amely során felkészítem magam az előttem álló napra”- árulta el a SELF magazinnak.

A meditáció és a testmozgás mellett vannak még trükkjei, amelyekkel a kiegyensúlyozott életre törekszik. Ehhez elengedhetetlen a nyugodt alvás.

Ennek érdekében az Arianna Huffington által kitalált, úgynevezett alvási forradalmat követi, amelynek egyik kulcsfontosságú eleme, hogy a mobiltelefont nem szabad a hálószobába bevinni.

„Így nem ébredek fel az e-mailekre és a rezgésekre” – tette hozzá Aniston.

Vasárnap csak a relaxáció és a család fontos

A hét legfontosabb rituáléjára mindig vasárnap kerül sor. Vasárnap délután szereti magát alávetni egy otthoni wellness kezelésnek. Ilyenkor relaxációs zenét hallgat, és olyan kozmetikai terméket használ, amely javítja a bőr textúráját és finoman leradírozza az elhalt hámsejteket. A szépítő kezelést követően pedig a családjával tölti az estét, és közösen főznek valami finomat. „Vasárnap este általában összejön a család és tésztafélét, vagy valamilyen házi készítésűt eszünk” – mondja. „Ezek igazán szórakoztató programok.”

Ezeket a relaxációs tippeket igazán érdemes megfogadnod, ha már a hétkezdés gondolata is nehézséget okoz.

Forrás: 50folott

Szólj hozzá