fbpx

Katy Perry babát vár!

0 585

Katy Perry már egy ideje csepegteti nemcsak új albumának részleteit, hanem azt is, hamarosan új dallal és klippel jelentkezik. Csütörtök hajnalban pedig egy élő bejelentkezés közepette a rajongók körében meg is volt a premierje a Never Worn White-nak.

A romantikus ballada egyértelműen Orlando Bloomhoz íródott és az eljegyzésüket is megemlíti, miközben egy gyönyörű hosszú, akár menyasszonyi ruhának is beillő ruhában álldogál, vagy éppen virágokba borulva üldögél egy virághegyen, és közben énekli, hogy „I do”, azaz „igen”.

De a klip nemcsak ennyi meglepetést tartogatott, a végén Katy Perry a legcsodálatosabb hírt adja rajongói tudomására: édesanya lesz!

A premier idejére időzített élő bejelentkezésében is elárulta a követőinek, hogy bizony nyáron nemcsak átvitt értelemben ad életet legújabb albumának, hanem szó szerint is első gyermekének. Természtesen nagyon izgatottak mindketten és boldogok, viszont azt is elárulta, hogy még soha nem tartott ilyen sokáig titokban semmit, és bizony ezt elég nehéz volt.

Nos, most már nem is lehet, nézd meg Katy Perry megható klipjét és főleg a végén a megható pillanatot:

Forrás Glamour
Szólj hozzá