fbpx

Megható hírt jelentettek be Dér Heniék

0 878

Hatalmas a boldogságuk!

Mint arról már beszámoltunk, Kasza Tibi és Dér Heni nagy duettje, az Ez annyira te című dal klippel debütált, és úgy néz ki, egyszerűen imádják a rajongók. Már régóta készültek arra, hogy áttörjék a falakat, megdöntsenek minden rekordot, és most jó úton járnak, egy nap sem telt el ugyanis, és máris majdnem egymillióan látták a klippet.

Ezzel ki is érdemelték azt, hogy a Youtube-on listavezető elsők legyenek, ami igen nagy szó. A hírről Kasza Tibi számolt be, aki éppen Király Viktorral bont pezsgőt:

“ELSŐ helyen vagyunk a Youtube listán. 1 nap sem kellett hozzá. Nagyon nagyon boldog vagyok, hogy így repítitek az új dalunkat Henivel! Nézzétek… 42 vagyok, láttam már sikert, bukást, árultak el épp elégszer, és hibáztam én is egy életre eleget. Akár fel is adhatnám, mondhatnám hogy mit akarok én még itt, biztos sokan mondják is amúgy. De nyomom, addig nyomom amíg élvezem. De azért reggel ott vagyok a kakis pelust cserélni, kenem a szendvicset a gyereknek, és táncolom a Mickey táncot. Í”gy tökéletes. – Ez annyira Te -”

Forrás: Blikkruzs

Szólj hozzá