fbpx

Mintaapák-botrány: kiderült, ki váltja Kovács Patríciát a sorozatban – teljes a szereplőgárda

0 816

Az elmúlt hetek nehézségei ellenére sikerült pótolni a Mintaapák távozó színészeit. Az utolsó láncszem Kovács Patrícia helyettesítése volt, most kiderült, hogy Szávai Viktória váltja a sorozatban, a kedves óvónő, Linda szerepében. Így már teljes a szereplőgárda, elkezdődhet a Mintaapák második évadának forgatása.

Kovács Patrícia a közelmúltban robbantott és jelentette be, hogy a botrányok közepette távozó Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral együtt ő is otthagyja a csatorna népszerű szappanoperáját.

A TV2 akkor közleményt adott ki, melyben leírták, hogy a folytatást illetően több szereplő is irreális feltételeket szabott, Szabó Kimmel Tamástól és Klem Viktortól pedig emberi és magatartásbeli problémák miatt váltak meg.

A távozó férfi színészek, köztük a korábban kiszálló Fenyő Iván (41) helyére is szinte azonnal megtalálták az új színészeket:

Kamarás Ivánt

Makranczi Zalánt

és Száraz Dénest

A női főszereplőt illetően bonyolultabb volt a helyzet, több névről is szóba került. A Ripost pedig most megtudta, hogy Kovács Patríciát Szávai Viktória váltja a Mintaapákban. A hírt a TV2 is megerősítette a lapnak.

Szávai Viktória Jászai Mari-díjas színésznő, olyan filmekben láthattuk, mint a BÚÉK vagy a Szabadság, szerelem.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá