fbpx

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát

0 924

Legyen szó akár a testalkatról, a hajszínről, vagy a szemöldök formájáról, a színésznők, modellek és énekesnők között is akad olyan, akiknek a lánya valóságos hasonmásukká cseperedett.

Ők azok, akiket megpillantva egy rég nem látott rokon módjára kiszalad a szánkon: tisztára olyan, mint az anyja!

Bár a 61 esztendős Madonna szemöldöke már közel sem olyan dús, mint régen, a formája szinte szögre pontosan megegyezik Carlos Leontól született lányáéval. A 21 éves Lourdes Leon szemformája is nagyon hasonlít édesanyjáéra.

A Kate Moss és lánya, Lila Grace közötti hasonlóság az ajkaiknál figyelhetőek meg a legjobban, amelyek formája szinte teljesen ugyanolyan, akárcsak a felső ajkuk és az orruk közötti barázda. A 17 éves lány modellkedéssel foglalkozik, amihez édesanyjának köszönhetően megvannak az adottságai.

Nem meglepő, hogy Cindy Crawford és Rande Gerber lánya édesanyja nyomdokaiba lépett, és már tízéves korában modellkedni kezdett. Akárcsak Crawford esetében, a 18 éves Kaia vékony testalkatához is 175 centiméteres magasság párosul, anyjától örökölt hosszú lábainak köszönhetően kapkodnak utána a modell ügynökségek.

Az Oscar-díjas Julianne Moore Hollywood egyik leghíresebb vörös hajú színésznője, és hajkoronáját a 18 éves lánya, Liv is örökölte tőle. A 18 éves lány szerencsésnek mondhatja magát, hiszen édesapja, Bart Freundlich rendező barna hajú, ő mégis vörös lett.

Mintha két Doktor Szöszit látnánk: a 20 éves Ava Phillippe kiköpött olyan, mint édesanyja, Reese Witherspoon. Ava színész édesapja, Ryan Phillippe kerek arca helyett inkább anyja hegyes állát örökölte – ilyen gének mellett nem csoda, hogy a lány modell szeretne lenni.

A HBO Westworld című sorozatának sztárja, Thandie Newton is jó géneket adott át lányának: a 15 éves Nico Parker, aki tavaly debütált színésznőként a Disney Dumbó című rajzfilmjének élőszereplős adaptációjában, édesanyjától örökölte a csodaszép, göndör fürtjeit.

Gwyneth Paltrow esetében sem esett messze az alma a fájától, hiszen a 16 éves Apple a szőke tincseivel szakasztott olyan, mint az Oscar-díjas színésznő. Mivel a Coldplay énekese, Chris Martin és volt felesége is kékszemű, természetes, hogy a lányuk tekintete is égszínkék.

Forrás borsonline.hu

Szólj hozzá