fbpx

Novák Péter majdnem belehalt válásába

0 661

Novák Péter ledöbbentő őszinteséggel vallott házasságának bukásáról. A színészt olyannyira felemésztette a válással végződő kudarc, hogy testi és lelki értelemben is teljesen tönkrement.

A színész nem szívesen beszél magánéletéről, de most kivételt tett és elmesélte, mennyire megviselte a tönkrement házassága. A színész és most már volt felesége, Horváth Andrea 10 évig voltak házasok, ami alatt két fiuk született. Az utolsó négy évben mindent megtettek annak érdekében, hogy helyrehozzák a zátonyra futó kapcsolatukat, de már nem tudták feléleszteni az egykori szerelmet.

A színész magát hibáztatja, hogy sikertelenné vált a házassága, mert szerinte a kudarc első oka az volt, hogy felesége feladta az álmait, otthagyta az izgalmakkal teli művészéletét, azért hogy a feleség és anya lehessen. Novák pedig helyállt a színpadon majd otthon is apukaként, de amikor a nap végén fáradtan felesége mellé került, már nem volt rá kellő figyelme. Nem tudott mindent félretenni már és csak a feleségére figyelni.

“És nekem nem volt a feleségemre napi, rohadék, igazi 10 percem, hogy mindent félretoltam volna. Tizenöt-tizenhat éven keresztül ez elforgácsolódott a mindennapokból, pedig elképesztően fontos és hiányzott” – mondta.

Péter szerint a nagy korkülönbség is a kudarchoz vezető tényezők között van, felesége 15 évvel fiatalabb nála. Az is a problémák közé tartozik, hogy egy médiában jelenlévő közszereplővel nagyon nehéz együtt élni.

“Egy párkapcsolat vége is gyász. Ugyanazokat a szavakat használjuk, mint a halál estében, és azért vagyok biztos ebben, mert én ebben a folyamatban tényleg majdnem belehaltam” – mesélte.

A sztár 2016-ben kapott egy szívrohamot, aminek következtében épphogy csak elért a kórházig, ahol megtudták menteni az életét. A vizsgálatok során kiderült, hogy szívroham oka a sok felgyülemlett stressz következménye.

Azóta a színész felépült és most már a kapcsolatuk is rendeződött Andreával, nagyon jó baráti viszonyt ápolnak, sokkal jobban működik így a kapcsolatuk, mint a házasságuk alatt. Sosem vitáznak és jókat nevetnek a hosszas beszélgetések során. Csak egy utcányira laknak egymástól, ezért a gyerekek elhelyezését is rugalmasan megtudják oldani. Csak az zavarja Novákot, hogy ez a házasság keretein belül nem tudott ilyen formában működni.

 

Szólj hozzá