fbpx

Szabó Zsófi kapcsolatáról mesélt

0 622

Ez történt gyermekük születése után.

Ahogy mi is megírtuk, Szabó Zsófiék immáron ötödik éve vannak együtt, amit egy kedves Instagram posztban közölt is a rajongókkal, hogy megoszthassa örömüket.

View this post on Instagram

Ma 5 éve, hogy rám írt ❤️ #thankful

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

A Blikk megkeresésére őszinte szavakkal árulta el, hogy a látszat nem csal. Valósággal úsznak a boldogságban, és a szerelemben, ami az elmúlt években nem hogy gyengült volna, de erősödött.

Csodálatos, amit mondott:

 

Nagyon cukik a kommentelők, elhalmoznak minket a szép szavakkal, ez talán azért van, mert látszik rajtunk az egymás iránti szeretet, ami az elmúlt öt évben sem halványult közöttünk, Mendel születése óta pedig csak mélyült. Zsolti nem szereti, ha fotózzák, így az Instagramra is csak ritkán teszek ki róla képet, de olykor jólesik világgá kürtölni a boldogságunkat. Az első pillanattól éreztem, hogy ő a másik felem, minden olyan egyértelmű volt, azt hiszem, erre mondják, hogy mindent elsöprő szerelem. Már az elején tudtam, hogy vele szeretnék családot alapítani. Persze nálunk is vannak nehezebb napok, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, mint ahogyan elterveztük, de az, hogy itt vagyunk egymásnak és így szerethetünk, minden akadályon átsegít

– mondta Zsófi.

Forrás blikkruzs.blikk.hu
Szólj hozzá