fbpx

Weisz Fanni és férje bejelentették, hogy szakítottak

0 736

Hét együtt töltött év után zátonyra futott Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter kapcsolata.

Egy ideje már nem posztoltak közös képet a közösségi oldalaikra, így követőik közül többen gyanították, hogy valami nem stimmelhet Weisz Fanniéknál. A gyönyörű siket modell és szerelme, Hajmásy Péter kosárlabdázó – a találgatásoknak véget vetve – az Instagramon szomorú bejelentéssel álltak elő: hét együtt töltött év után valóban külön utakon folytatják, ám az okokat nem kívánták részletezni.

„Sziasztok!

Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk. Igen jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.

Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott!

Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nem sikerül.

Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból!

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket, és hogy elfogadjátok, hogy nem szeretnék erről többet beszélni” – írta a közösségi oldalán Fanni.

View this post on Instagram

Sziasztok! Sokan kerestek,irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek,valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.❤️ Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! 😢 Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül. Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból!🙏🏼😔 Köszönöm megtisztelő figyelmeteket és, hogy elfogadjátok,hogy nem szeretnék erről többet beszélni.😞 Kérem a sajtót, hogy tartsák tiszteletben érzésenket és fogadják el, hogy nem szeretnénk ezzel kapcsolatban nyilatkozni!🤚🏼 #szeretet #nyugalom #beke #koszonom #szeretlekpeti A fotók-videók-instastoryk felhasználása tilos!

A post shared by Weisz Fanni (@realweiszfanni) on

Weisz Fanni két éve augusztusban egy igazi tündérmesébe illő helyen, egy eldugott erdei tisztáson mondta ki a boldogító igent szerelmének, Hajmássy Péterernek. Boldogságuk már-már határtalannak tűnt, korábban arról is nyilatkoznak, hogy a gyermekvállalásra is készen állnak.

Péter hasonlóképpen fogalmazott a közösségi oldalán:

„Rengetegen írtatok, írtok hogy ugye együtt vagyunk a Fannival… és hogy miért nincs közös kép, mi a baj, tudtok-e segíteni… hihetetlen, mennyire megismertetek minket és nagyon jól esik hogy ennyien szerettek!

Viszont jól éreztétek és gondoltátok, hogy valami nem oké, és eddig húztuk a dolgokat, hátha visszajön az a szikra ami kell, hogy együtt lehessünk úgy, ahogy 7 évig!

Még mielőtt valaki rosszra gondolna, nincs harmadik fél… mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz!

Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit, de sajnos van benne igazság!

7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban, rengeteg mindent megéltünk együtt!

Nem nagyon tudok mit írni, csak annyit, hogy SZERETLEK BABA!

Köszönöm, hogy a férjed lehettem, a rengeteg közös emléket.., és tudod, hogy mindig számíthatsz majd rám!” – írta Hajmásy Péter.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá