fbpx

A legfurább helyek, ahol nők terhességi tesztet készítettek

0 688

Ki mondta, hogy csak kényelmes, otthoni körülmények között lehet terhességi tesztet csinálni?

Sokan a legképtelenebb helyszíneken – bezinkúton, bevásálóközpontban – tudták meg, hogy várandósak-e, vagy sem. Vagy mert a helyzet úgy hozta, vagy egyszerűen csak éltek-haltak a kíváncsiságtól.

Emlékszem, azt, hogy terhes vagyok az első gyerekemmel; egy fehérneműbolt mosdójában tudtam meg, itt csináltam meg ugyanis életem első tesztjét – nosztalgiázik a háromgyermekes Éva. Középső terhességére úgy derült fény, hogy éppen a szülésznőjét kérdezte, mi lehet az oka annak, hogy egyszer csak nem tudta szoptatni a kisfiát. „Felhívott és megkérdezte, nem gondoltam-e arra, hogy csináljak egy tesztet?

Harmadszorra már én magam kezdtem gyanakodni” – meséli Éva. „Megéreztem és azonnal választ akartam a kérdésre. A gond csak az volt, hogy mindez egy nagy bevásárlóközpont kellős közepén tört rám. Berohantam a gyógyszertárba, kerestem egy mosdót, az „eredmény” pedig itt szuszog mellettem – mondja nevetve.

Éva sztorija nem is olyan ritka. Nóri például egy benzinkút mosdójában pisilte le a mintacsíkot, saját bevallása szerint azért, mert nem akarta hazavinni és ott megcsinálni a tesztet.

De olyanok is vannak, akik munkahelyen, vagy a repülőgép mosdójában izgulták végig a pár percet a tesztcsík fölött görnyedve. Dalma például nagyon különleges helyen, egy mexikói Airbnb-ben tudta meg a nagy hírt, amikor az akkor még csak barátjával elszökött egy kis romantikázásra. Anita viszont éppen Németországban járt munkaügyben, amikor letesztelte magát. „A „nicht schwanger” kifejezés nagyon szigorúan hangzott, örökre beleégett az emlékezetembe” – meséli.

S hogy nem csak a helyszín lehet extrém, bizonyítja Melinda esete is; aki egyszerre 8 tesztet vett a drogériában, az egész folyamatot pedig családtagjai előtt, teljes premier plánban végezte. Zsuzsa pedig saját bevallása szerint – biztos ami biztos alapon – elsőre rögtön 20 darab tesztet vásárolt, az összes kapható márkából kettőt.

Forrás Famiily.hu
Szólj hozzá