fbpx

5 nagyon divatos frizura rövid hajból

0 1 005

Ha mostanában készülsz rövid hajat vágatni, és szeretnéd, ha a frizurád megfelelne a legaktuálisabb trendeknek, akkor figyelj! Mutatjuk a szezon legdivatosabb rövid frizuráit.

Butaság azt feltételezni, hogy a rövid haj fiús! A rövid frizura nagyon is lehet nőies! Persze meg kell tanulni a technikát, amivel beszáríthatjuk a tincseinket, és érdemes speciális hajformázó kencéket is beszerezni a rövid hajhoz, de így sem kell félni tőle! Ráadásul egyre több híresség vágatja le hosszú hajkoronáját, sőt, 2019-ben a világ legszebb nőjének is egy rövid hajú hölgyet választottak meg. „Olyan világban nőttem fel, ahol az olyan nőket, mint én – ilyen bőrszínnel és ilyen hajjal – sosem nevezték szépnek. Azt hiszem, ezek az idők véget értek”- mondta. És most jöjjenek a legtrendibb rövid frizurák!

Aszimmetrikus bob

A bob frizura változatlanul trendi, jelenleg épp az aszimmetrikus változata a legmenőbb.

Hosszú pixie

Az elmúlt évek legdivatosabb rövid haja, a pixie frizura is velünk maradt, csak épp egy kicsit “megnőtt” a korábbi verziójához képest.

Undercut

A hipszterek nagy kedvence, az undercut továbbra is tartja magát. A rövid haj egyik előnye, hogy ehhez a legkevésbé kockázatos ilyet vágatni, hiszen ha úgy döntesz, hogy lenöveszted, viszonylag hamar utoléri a haj többi részét.

Hetvenes évek stílus

A hetvenes évek stílusa nemcsak az öltözködésben és a hosszú frizurákon tért vissza, de a korszakot idéző rövid haj is menő.

Geometrikus

Nagyon divatosak a karakteres, geometrikus formára nyírt rövid hajak. Ilyen frizurát azonban csak akkor vállalj be, ha tudod is viselni.

És hogy jól állna-e neked egyáltalán a rövid haj, azt az 5,5 centis módszerrel könnyen eldöntheted.

Forrás: Nlc

Szólj hozzá