fbpx

6 szexi kánikulafrizura hosszú hajból

0 823

A fülledt, meleg idő a frizurát is tönkreteheti, arról nem beszélve, hogy, ha a hosszú hajad le van engedve, az nagyon melegít, ami egyáltalán nem hiányzik a kánikulában. Persze nem kell teljesen merev, hátraszorított tincsekkel mászkálnod harminc fok felett sem. Íme, néhány frizura, mely gyorsan megvan, és mutatós.

Frizurák meleg napokra

Idén nagy divatjuk van a különböző fonatoknak, fonási technikáknak. Válaszd ketté hátul, középen a hajad, és mindkét részét fond be. Kontyot is csinálhatsz: Fogd össze a hajad lófarokba, fond be, majd tekerd fel a tarkódig, és rögzítsd egy hajcsat segítségével.

Ha nem szeretnéd teljesen összekötni a hajzuhatagodat, fogd meg az első tincseket, melyek az arcodba lógnak, és a fejed mögött keresztezd őket – a metszetnél hajcsattal rögzítsd a fürtöket. Ha viszont az a cél, hogy ne legyen útban a hajad, még ennél is egyszerűbb, ha az egészet hátrafésülöd, és sima lófarokba fogod egy hajgumival.

Ha valami egyedi, nagyon mutatós, de gyors és egyszerű kreációra vágysz, próbáld ki a fánk-kontyot, amit akár egy zokni segítségével is el tudsz készíteni. Ha nem szeretnél bíbelődni vele, akkor egyszerűen fogd össze a hajad, a copfot sodord össze, és tekerd a fejedre. Néhány ponton rögzítsd hullámcsattal.

Ha azt szeretnéd, hogy a nagy melegben is illatos legyen a frizurád, még akkor is, ha nagyrészt felkötve viseled, készíts otthon frissítő hajöblítőt receptünk szerint!

Forrás:  Retikul

Szólj hozzá