fbpx

Ezt a VIDEÓT mutasd meg a fodrászodnak, ha rövid hajat szeretnél

0 1 159

Ha te is szeretnél ilyen hajat, videós segítséget is adhatsz a fodrászodnak, hogy biztosan olyan legyen az eredmény, amilyenre vágysz.

Pixie-frizura vágása

A rövid haj nagyon kényes, mert könnyű elrontani, és, ha nem megfelelően vágják le, tönkreteheti az egész megjelenést. Ha mégis arra szánod el magad, hogy kurta fürtökre válts, olyan fazon mellett dönts, ami szinte mindenkinek jól áll.

Jennifer Lawrence pixie-frizurája például kifejezetten szerencsés választás, mert az oldalra fésült frufru miatt a legtöbb arcformához jól mutat, és jól is formázható, ráadásul a hosszabb tincsek miatt akkor sem kell sokáig várni rá, hogy visszanőjön, ha esetleg nem tetszik az eredmény.

Ha el tudnád képzelni magadon a színésznő frizuráját, az alábbi videót mutasd meg a fodrászodnak, mielőtt az olló alá kerülsz – a felvételen húsz percben mutatják be, hogyan kell pontosan olyan hajat vágni, mint Jennifer pixie-frizurája, és még a szárítást, formázást is megnézhetitek. Bár a kisfilm angol nyelvű, a képek alapján lekövethetők a fodrász mozdulatai.

 

Forrás: Retikul

Szólj hozzá