fbpx

Most nem a visszafogott hajszín a divat

0 946

Az idei hajszíndivat eddigi befutói között a természetes árnyalatok hódítottak, azonban a házi karantén egykettőre felülírta a trendeket. Legalábbis, amíg tart az áldatlan helyzet, és nincs lehetőség fodrászhoz menni.

A rózsaszín és kék hajszín hódít most az Instán

Biztosan sokaknak okoz most gondot a hajfestés kérdése, kevesen merik bevállalni otthon a procedúrát, főleg, ha több szín kikeverésére van szükség hozzá. Az Instagramon egyre többen osztják meg ezzel kapcsolatban a tapasztalataikat, amit sokan nem sikerként könyvelnek el.

Valószínűleg ennek köszönhetően indult el egyfajta mozgalom a sztárok körében, aminek nyomán többek között Dua Lipa, Georgia May Jagger, Hilary Duff és Jennifer Love Hewitt is feltűnő, fesztiválokba illő színűre festette a haját. Ez elsősorban a rózsaszín és kék árnyalatokat jelenti, amik egyre több sztár szívét hódítják meg.

 

View this post on Instagram

The brighter the hair the closer to god

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

View this post on Instagram

🍒🍒🍒🍒🍒

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Mi tagadás, mikor, ha nem most jött el az idő, hogy az ember kipróbáljon valami újat, őrültet, hiszen kevésbé kell tartani a végeredmény megítélésétől, mint az élet normál folyásának időszakában. Végülis a karantén a kreativitásról és kísérletezésről is szól, így simán lehet, hogy ezekben az időkben fedezed fel az új kedvenc hajszínedet.

View this post on Instagram

2nd grade teachers love @whiteclaw ammorite ??

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

View this post on Instagram

🤷🏼‍♀️yea.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Forrás: Retikul

Szólj hozzá