fbpx

Rövidebb hajat vágattak, teljesen megváltozott a külsejük

0 1 354

Csupán egy rövidebb frizurával rengeteget változtattak a külsejükön. Képeken mutatták meg, mennyivel jobban áll nekik az új haj.

Az idei frizuradivat igen szerteágazó. Visszatértek a retró hatást idéző göndör fürtök, valamint a frufru, de a modern benyomást keltő tépett fazonok is kedvencek lettek. A hosszú haj mellett pedig tovább folytatja hódító útját a rövid, amely egyre nagyobb teret nyer a trendekben.

Sokan gondolkodnak azon, hogy bevállalnak egy éles frizuraváltást, de jó néhányan még mindig félnek több centit levágatni a tincseikből. Attól tartanak, hogy nem áll majd jól, de sokakban él az a kétség is, hogy mi van, ha túl fiús lesz az eredmény.

Nők, akiknek jobban áll a rövidebb haj

Bár az igaz, hogy tényleg drasztikus változás, ha valaki a hosszú haját vágatja rövidre, gyakran előfordul, hogy sokkal nőiesebb és szexibb lesz az eredmény. A következő előtte-utána képeken szereplő nőknél pontosan ez volt a helyzet: ők vagy a fodrászaik osztották meg a fotókat azért, hogy megmutassák, mennyire csinos lehet a rövid haj, és inspirációt, bátorságot adjanak azoknak, akik régóta bele szeretnének vágni a frizuraváltásba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá