fbpx

Divattippek 50 felettieknek

0 661

Létezik divat 50 fölött? Persze, nem is akármilyen! Szerencsére a bő nagymama kardigánok és az öregítő zsákruhák korszaka régen véget ért. Divattippjeink segítségével kihangsúlyozhatod érett, nőies oldaladat.

Újíts!

Egy új frizura vagy egy ruhatár-frissítés csodákra képes. Bújd a frizurákkal teli magazinokat vagy kérd fodrászod segítségét! Nem muszáj megszoknod az ősz hajadat, kedvedhez mérten választhatsz magadnak új hajszínt és fazont is. Ruhatárad szelektálására is eljött a megfelelő idő, így 50 fölött. Melyek azok a darabok, amik nem állnak jól? Próbálj föl mindent, ez segít majd, hogy a vásárlás során ezúttal elkerüld a divatkatasztrófákat.

Tippek a vásárláshoz, a divat 50 fölött is marad

Ha rászántad magadat, hogy megújítsd a ruhatáradat, megéri szem előtt tartani egy-két tippet.

Kényelmes ruhadarabokat keress!
Bővebb fazonokat válassz, 50 fölött már nem a feszülős, szakadt farmer a nőies!
Dobd fel egyszínű szettjeidet ízléses ékszerekkel!
Ne feledkezz meg a megfelelő fehérneműről sem!
Kerüld a fodrokat, csipkéket!
Szerezd be a klasszikus ruhadarabokat!
Vannak ruhadarabok, melyek kötelezőek egy nő ruhatárába. Mindenképp szerezz be blézereket, kardigánokat, fekete ruhákat, alakodhoz passzoló farmernadrágokat és blúzokat!

Ápol és eltakar

A kardigánok, a pulóverek és a blézerek az új legjobb barátaink. Figyelni kell viszont, hogy divatos darabokat válasszunk. A sápadt színű, bő, kötött kardigánok nem biztos, hogy a legjobb választások, ha divatosak szeretnénk lenni. Egy jó fazonú színes blézer viszont feldobhatja szettünket és jól takarja is, amit el szeretnénk fedni.

Elengedhetetlen a farmer

Fiatalos viselet a farmernadrág, és szerencsére nem csinálunk benne bohócot magunkból, senki sem fogja azt hinni rólunk, hogy görcsösen próbálunk kamasz lányunkra hasonlítani. Ma már mindenféle hosszúságban, bőségben és színben megtalálhatóak a boltokban, így garantált, hogy rálelünk a nekünk megfelelő fazonra. A farmer hatalmáról már itt írtunk korábban.

Melyik cipő a megfelelő?

Ideje búcsút intenünk a tűsarkaknak. Túl régóta préseljük már lábainkat kényelmetlen topánkákba, itt az ideje a megkönnyebbülésnek! Divatos szandálok, kényelmes lapos talpúk azok, amelyeket mindenképp be kell szereznünk.

Találj magadnak egy divatikont!

Nem is hinnéd, mennyi inspiráció gyűjthető az internetről. Megéri meglátogatnod a Pinterest, We heart it, Instagram oldalakat, hiszen itt milliónyi outfitről találhatsz fotókat. Kövesd a korodbeli színészeket, így első kézből lesheted el a legjobb divattippeket!

Forrásd: 50folott

 

Szólj hozzá