fbpx

Ezek 2020 legfontosabb fürdőruha trendjei

0 587

Ezek 2020 legfontosabb fürdőruha trendjei

Bár az időjáráson egyelőre még nem érezni, de valójában a naptár szerint már berobbant a nyár. A jó idő egyelőre még várat magára, azonban így se hagyjuk az utolsó pillanatra a fürdőruha-vásárlást, hiszen érdemes a nyaralás előtt azért hetekkel beszerezni a kérdéses ruhaneműt, hogy hozzá tudjuk szoktatni magunkat. A trendváltozástól ne féljünk, az nem következik be olyan gyorsan, mint gondolnánk, szóval elég csak most egyszer átfutni az alábbi, 2020-as nyári szezonra érvényes aktuális divatirányzatokat ahhoz, hogy a legtrendibb fürdőruhát tudjuk megvenni magunknak. Lássuk!

Horgolva vagy kötve

A fürdőruha kapcsán sajnos általánosan elfogadott világszerte az a nejlonszerű műszálas anyag, amiből a legtöbb ilyen ruhanemű készül, de idén ezen a téren végre komolyabb változás várható, hiszen egyre gyakrabban futhatunk bele horgolt, sőt kötött bikinikbe, melyek ugyanolyan hatásosak, mint az eddig ismert típusok, csak éppen sokkal látványosabbak és különlegesebbek. Ne lepődjünk meg tehát, ha szembejön velünk ilyesmi, ez most divatos!

Ha szín, akkor fehér vagy narancs

Hogy milyen szín hódít idén a fürdőruhák között? Meglepő módon a fehér! Bár éppen egy fürdőruha kapcsán kifejezetten merész választás, korábban talán még soha nem is találkozhattunk ilyen árnyalatban ezzel a ruhatípussal, hiszen a víz és a fehér szövet nem a legjobb kombináció. Idén azonban s peciális bélések, valamint a fentebb említett horgolt és kötött anyagok miatt – melyek jóval vastagabbak – már ez sem jelent akadályt. Ezen felül a narancssárga még, ami a színek közül trendinek nevezhető az idén, ami szintén nem tekinthető szokványos árnyalatnak, éppen ezért tűnik extravagánsnak.

Magasított derekú modellek

Egyre több helyen okoznak problémát a plus size alakok, éppen ezért pedig a fürdőruhák tervezőinek is figyelembe kell vennie ezt a vonulatot, aminek apropójából idén divatba jönnek a magasított derekú modellek. Ezek nem nevezhetők újdonságnak, évtizedekkel ezelőtt is voltak már divatosak, szóval most csak valójában újragondolták a korábbi megoldásokat – méghozzá sokak nagy örömére.

Ha minta, akkor csíkos, állatos vagy virágos

A minták tekintetében szintén találkozhatunk pár érdekes, már-már merész vagy rendhagyó megoldással az aktuális fürdőruhák terén. Rendkívüli mértékben hódítanak majd például a geometriai alakzatok, főként a csíkos típusok – melyekkel nagyon ügyesen meg lehet nyújtani az alakunkat -, de az állatos minták, főként a tigriscsíkok vagy a kígyószerű megjelenés is ott lesz a középpontban. Ezen felül a virágminta kap még nagyon fontos szerepet a fürdőruhákon, mely gyakorlatilag soha nem is ment ki a divatból, szóval most csak folytatódik a kapcsolódó trend.

Vedd bátran félvállról

Merthogy 2020 egyik nagy fürdőruha divatja lesz a félvállas modell! Ehhez nem kell különösebb kommentár, kifejezetten merész és egyben szexi alternatíva, amit már évek óta próbálnak behozni a strandokra, idén pedig úgy tűnik, hogy végre sikerült is!

Forrás: Noihirek

Szólj hozzá