fbpx

Öt cipő, amely nem hiányozhat a ruhatáradból

0 683

Egy jól megválasztott cipő sokat elárulhat rólunk. Most viszont mi áruljuk el, melyek azok, amelyek nem hiányozhatnak a gyűjteményedből és mit is jelképeznek.

Futócipő

A mozgás hatásosabb fiatalítószer, mint bármelyik patikai krém, és több önbizalmat ad, mint a legjobb önsegítő könyvek. Egy jó futócipőt lehetetlen a gardrób mélyén tartani, hiszen motivál, hogy vedd elő és hordd! A legmegbízhatóbb társ, akár sportolásról, akár utazásról legyen szó. Egész nap járhatod benne a felfedezésre váró városokat, és túrázáskor is partner a kalandban.

A megbízható lapos talpú cípő

A legboldogabb idős nők, akikkel valaha találkoztam mind a kevesebb több szellemiségét követik. A cél minél kevesebbet birtokolni, és a lehető legtöbb élményt szerezni. Ezt jelképezi az egyszerű, de megbízható lapostalpú cipő. Emlékeztet rá, mi fontos igazán az életben. Nem a munka vagy a cicoma az, sokkal inkább a magától értetődőnek hitt értékek, úgymint a család, a barátok, az álmaink és a vágyaink. Tölts minél több időt szeretteiddel és ne feledkezz meg kikapcsolni néha!

A kényelmes utcai cipő

Az egyik legrémisztőbb élmény 50 fölött végignézni a társasági életünk megváltozását. A gyerekek kirepülnek, sokan válással birkózunk meg, de még a munkahelyi kapcsolataink is átalakulnak. Ebben az időszakban a legértékesebb befektetés, ami évek múlva is kamatozik, a barátkozás. Egy kényelmes utcai cirkáló emlékeztet rá, hogy kimozdulj és új emberekkel ismerkedj meg. Ma már az interneten is könnyen találsz hozzád hasonló érdeklődésű embereket, de tegyél róla, hogy ne csak az online térben találkozzatok. Minél többet hordod utcai cipellőd, annál inkább fellendül a társasági életed.

Túrabakancs az új kalandokhoz

Ahogy öregszünk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy vissza kell vonulnunk a világtól és veszélyes elhagyni biztonságos kanapénkat. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk. Egy masszív túrabakancs bebizonyíthatja, hogy ezer meg ezer élmény vár odakinn. Csak bele kell bújnod és új meghódításra váró csúcsok, váratlan szépségek tárulhatnak fel előtted.

Szexi magassarkú

Az egyik legnagyobb tévhit az öregedéssel kapcsolatban, hogy egyre kevesebb gondot fordítunk megjelenésünkre. Ennek persze nem kell így lennie, hiszen miért ne fejezhetnéd ki stílusod és érezhetnéd magad gyönyörűnek kortól függetlenül? Akár egy csinos ruhához, akár egy farmer és bőrdzseki szetthez veszed fel, a magassarkú magabiztosságot sugall. Vetkőzd le a sztereotipiákat és légy büszke a korodra!

Forrás: 50folott

Szólj hozzá