fbpx

Vastag vagy vékony a lábad? Most megtudhatod, melyik csizma áll jól neked

0 593

Ha rövid, ha hosszú, ha vékony vagy vastag a lábad, minden esetben más és más csizmát kell felvenned ahhoz, hogy igazán jól mutass. A csizmavásárlás során tehát nem csak a kényelemre és a divatra kell figyelni, hanem a lábformára is! Íme néhány tanács, hogy megtudd: melyik csizma is áll jól neked!

Ha például alacsony és teltkarcsú lennél, egy magassarkú, vagy telitalpú csizmával nagyszerűen megnyújthatod az alakodat, de fontos, hogy mindig legyen hosszú szára a cipőnek, mert a bokacsizmák az ellenkező hatást fejtik ki.

Ha alacsony vagy és még a lábaid is vastagok, akkor érdemes nem csak hosszú szárú, hanem hegyes orrú csizmát is választanod, ami szintén előnyös optikailag. A vastag lábak esetén a bokacsizmánál hosszabb, de maximum térdig érő fazonok közül válogass!

Ha magas vagy, neked is a hosszú szárú fazonok állnak a legjobban, így azok is, amelyek már térd fölé kúsznak. Ha szeretnéd jobban kihangsúlyozni hosszú lábaidat, akkor viszont mégis érdemes egy lapos talpú bokacsizmát választanod.

Ha lábaid vékonyak, akkor szerencsés vagy, mert szinte mindenféle fazon jól áll, de fontos, hogy mindig olyan csizmát válassz magadnak, ami követi a lábaid vonalát, ha ugyanis eláll a vádlidtól, az bizony komoly esztétikai problémát jelenthet.

Forrás: Noihirek

Szólj hozzá