fbpx

4 szuper tipp, hogy trendi legyen a külsőd

0 515

Szeretnéd felturbózni a külsődet? Érdekel, hogy milyen változások lesznek idén a divat világában? 4 pontban összeszedtük Neked, milyen frizurát, sminket válassz, illetve milyen ruhákat és kiegészítőket érdemes beszerezned idén, hogy igazán divatos legyél.

1. Haj

Idén a természetesség hódít majd a frizurák terén, így a természetes hajszín, vagy a szélfútta hatást keltő frizura tökéletes választás lehet. A kissé kócos hatást keltő kontyok és lófarkak is trendik lesznek 2019-ben, így legalább kevesebb időt kell tölteni a tükör előtt.

Ha mégis festenéd a hajad, 2019 hajszíne az élő korall és a jeges szőke (platinaszőke hűvösebb) lesz.

2. Smink

2019-ben a dúsabb, vastagabb szemöldök jön divatba. A szemhéjpúdereknél a természetes színek kerülnek előtérbe.

Idén továbbra is divatosak maradnak a csábító vörös ajkak, a sötétszürke füstös szemek, és a pasztell színárnyalatok.

Ha nem értesz a smink készítéséhez, akkor ezeket az alap technikákat egy sminktanfolyamon is elsajátíthatod.

3. Ruha

Idén a kockás ruhák háttérbe szorulnak, és a csíkos variációk kerülnek előtérbe. Aki igazán divatosan szeretne öltözködni, mindenképpen szerezzen be néhány ingruhát, és oversize darabokat. Az év divatszíne a narancssárga, díszítésként pedig a flitterek.

4. Cipő és táska

2019 ismét a kiegészítők éve lesz. A cipőknél és táskáknál divatosak lesznek a bonyolult díszítőelemek és a virágmotívumok. Jellemző lesz a túlzott díszítés, a különböző díszítőelemek (pl. csatok és fűzők) az eltérő anyagok ötvözése. Újra divatba jönnek a hegyes orrú cipők, és a hatalmas sarkak, ugyanakkor az egyszerű bokacsizmák, lapos szandálok és sportos cipők sem mennek ki a divatból 2019-ben.

Nemcsak a cipők, hanem a táskák esetében is trendi lesz a különböző minták és anyagok ötvözése. A minták közt a ’70-es ’80-as éveket idéző feliratok, virágok, mesefigurák és meghökkentő díszítések is megjelennek.

A meglepő formájú, vagy éppen túlméretezett táskák is divatosak lesznek idén, de az igazán nagy meglepetést az újra divatba jövő övtáskák okozzák majd.

Forrás: Noihir

Szólj hozzá