fbpx

7 lecke, amitől vonzó lesz egy nő

0 914

Mitől lesz egy nő ellenállhatatlan? Milyen tulajdonságok azok, amikkel rabul lehet ejteni egy férfit? Ilyennek kell születni? Nem! Vannak viselkedésformák, amik tanulhatók, fejleszthetők, és amik elsajátításával, ha belépsz valahova, minden szem rád szegeződik, távozásod után pedig nem felejtenek el egykönnyen. Ebben a cikkben hét lecke olvasható, amivel minden nőből ki lehet hozni az eszményi dívát!

1. lecke: kellemes küllem

Bizony, a külső nagyon is fontos. De ez nem jelenti, hogy csak a született szépségeknek osztanak lapot. A természetadta lehetőségekből is nagyon sokat ki lehet hozni! Itt inkább arról van szó, hogy el kell fogadni magunkat olyannak, amilyen, ugyanakkor, ha valamivel nagyon elégedetlenek vagyunk, azon lehet változtatni (például a túlsúly egy olyan dolog, amin kemény munkával és kitartással lehet változtatni, akaraterő kérdése). De azon az elven, hogy úgysem vagyok szép, ezért nem is nagyon teszek ebbe energiát, nem lehet elhanyagolni bizonyos dolgokat. Az arcápolás, bőrápolás, az archoz passzoló frizura kiválasztása, a rendszeres személyes higiénia, a test karbantartása mind olyan dolgok, amik teljesen függetlenek a velünk született tulajdonságainktól. Igenis oda kell figyelni, hogy a nő legyen ápolt, jóillatú, és ugyanígy arra is, hogy legyen mindig csinos. Nem lehet a testalkattal takarózni, ugyanis minden alkatnak van előnye-hátránya, kivétel nélkül minden emberen van olyan, amit érdemes kiemelni. Emellett a megfelelő szabások is nagyon sokat számítanak, nem attól lesz valaki csinos, mert vékony, vagy épp nőiesek a vonalai, hanem attól, hogy ezt milyen módon csomagolja.

2. lecke: az eszes nő vonzó

Tény, hogy egy okos nőhöz jobban vonzódnak a férfiak. Ez is egy fejleszthető tulajdonság, művelődni, a világ dolgaival ismerkedni bárki bármikor tud, hogy ezt a tudást aztán elraktározza és később felhasználja. De nem szabad a ló másik oldalára átesni, a tudálékos, okoskodó nőket már kevésbé szeretik. És ez nem feltétlenül csak azért van, mert felszínes tudása van, és mivel rajta kívül mindenki mélyebb ismeretekkel rendelkezik a témáról, ezért inkább válik nevetség tárgyává, hogy olyasmibe próbál szakérteni, amiben nem jártas (bár ez is nagyon zavaró lehet, de egy művelt nő képes beismerni, ha valamit nem tud, méghozzá olyan módon, hogy az nem nevetség, hanem inkább tisztelet tárgyává fogja tenni). Azonban hiába rendelkezik valódi és mély tudással egy témával kapcsolatban, ha azt lekezelően, fennhélyázó stílusban adja elő, senkiben nem az fog nyomot hagyni, hogy mennyi esze van, csak az, hogy milyen ellenszenves.

3. lecke: titokzatosság

Ahogy egy régi tengerész közmondás tartja: A nő olyan, mint a tenger: gyönyörű, szeszélyes és tele van titkokkal. A férfiak szeretik a titokzatos nőket, de ez nem azt jelenti, hogy mindent titkolni kell, csupán azt, hogy nem szabad magunkat kiadni már az első percben, nem szabad minden információt a másik nyakába zúdítani. A titokzatosság és a titkolózás nem ugyanaz, bár sokan összekeverik. A titkolózással azt lehet elérni, hogy a másik nem fog bízni, esetleg még elege is lesz az állandó terelésből, hogy nem kap válaszokat, és akkor bizony le is lép. A titokzatosság ellenben annak a lehetőségét villantja meg egy férfi előtt, hogy ebben a nőben rengeteg felfedezésre váró dolog van, amit szépen egymás után kell kibontani, mint a karácsonyi ajándékokat. A titokzatosság érdekesebbé teszi a nőt a férfi szemében, aki így újra vissza akar majd térni.

Ezektől a tulajdonságoktól lesz egy nő vonzó

4. lecke: odafigyelés

Ha egy nő figyel a férfira, annak mondandójára, esetleg be is kapcsolódik az eszmefuttatásba, azzal a férfi azt érzi, hogy fontos a számára, érdeklődik iránta. De ezt is meg kell tanulni, sokan nem tudják ösztönösen, hogyan kell figyelni a másikra, csak várják a pillanatot, hogy magukról beszéljenek. Ha figyelsz a másikra, megjegyzed, amiket mond és nem csak ideig-óráig, hanem akár több találkozóval később is fel tudod idézni (például: igen, emlékszem, a múltkor is mondtad, hogy…), azzal tényleg meg lehet fogni egy férfit, mivel érzi, hogy értékes a számodra, hiszen odafigyeltél arra, amit mondott. Ráadásul, ha figyelmet adsz, kapsz is, tehát ő is figyelemmel fogja kísérni a mondandód.

5. lecke: a vonzó nőnek van véleménye

Az is fontos, hogy ne csak figyelni tudj, hanem saját véleményt formálni. Egy okos nő (és ugye fentebb már volt róla szó, hogy milyen vonzó egy eszes hölgy) képes saját véleményt formálni a dolgokról. Ugyanakkor nem teszi ezt elhamarkodottan, tehát nem fog feketén-fehéren kijelenti valamit, amire egyébként nincs rálátása, amiben nincs tapasztalata. Ha egyszerre szeretnél véleményt mondani valamiről, ugyanakkor nem vagy első kézből érintett a dologban, érdemes hozzátenni, hogy „de fenntartom a változtatás jogát”. Ezzel azt sugallod, hogy nem kapaszkodsz makacsan a saját elképzeléseidbe, képes vagy beismerni, ha valamit rosszul tudsz, amit egy férfi nem kudarcként fog látni, hanem elismerően nyugtáz.

6. lecke: humor

Ha megkérdezik a férfiakat, mit tartanak fontosnak, hogy meglegyen egy nőben, szinte mindig a felsorolt tulajdonságok között van a humor. Ez nem csak azt jelenti, hogy veleszületetten legyen jó humora, hiszen ez egy képesség, olyan, mint a jó hang az éneklésben. De azon már lehet dolgozni, hogy valaki értse a viccet, értő közönség legyen, és a férfiak jelentős része sikerélményként éli meg, ha megnevettet egy nőt. Az is hozzátartozik, hogy az élesebb, akár malacabb vicceket is jól kell tudni lereagálni, nem sértődéssel, nem hadakozással, sokkal inkább egy csípős visszavágással, aminek az élét el lehet venni egy mosollyal. Ha egy férfi úgy érzi, olyan nővel beszélget, aki vevő a humorára, érti a viccet, akkor azt is érzi, hogy könnyebben megnyílhat az irányába.

7. lecke: magabiztosság

Talán mind közül a legfontosabb lecke, hogy legyünk magabiztosak! Egy önbizalommal teli nőnél nincsen vonzóbb, de ez nem összekeverendő a nagyképűséggel, beképzeltséggel. Azonban legyünk csak bizakodók magunkkal szemben, amennyiben az ápolt külső, csinos megjelenés kritériumainak eleget tettünk, minden okunk megvan magabiztosan nézni a nap elé. Az önbizalom egy törékeny dolog, könnyű tönkretenni, sokak múltjában vannak olyan események, melyek következtében a jelenben már sokkal kisebb mértékben van, de ugyanakkor építhető dolog is. Ott kezdődik, hogy megtanuljuk szeretni magunkat, az értékeinket, megkeressük, mi az, amiben sikeresek vagyunk, ki tudunk teljesedni. Ha olyan dolgot csinálunk, amiben jók vagyunk, már az tud önbizalmat adni, onnantól kezdve pedig szépen felépül, egyfelől a saját magunk iránti elismerésből, másfelől a mások által kapott visszacsatolásokból.

Forrás: Helloladies

Szólj hozzá