fbpx

4 buta szabály a pasizásban, amit nyugodtan áthághatsz

0 602

Semmi értelmük

Ezeket a szabályokat bátran elfelejtheted.

Általánosan ismeretes tény a nők körében, hogy pasit fogni, illetve, pontosabban, olyan pasit fogni, amilyet az ember elképzelt magának, nem is olyan könnyű. Ha pedig végre horogra akadna egy olyan valaki, akit az ember el tudna képzelni maga mellett, jönnek a buta, berögzült szabályok, amik hátráltatják a dolgok előmenetelét.

Éppen ezért ezeket a legjobb elfelejteni. Legtöbbjüknek ugyanis nincs a világon semmi értelme, és csak azért, mert ragaszkodsz hozzájuk, akár életed legboldogabb kapcsolatáról is lemaradhatsz.

Az alábbi négy buta pasizós szabályt ezennel iktasd ki az életedből!

Csak a pasi kezdeményezhet

Öreg hiba, ha azt várod, egyszer majd leszólít végre az a pasi, akit már régen kinéztél magadnak. Addig-addig várhatsz ugyanis, amíg végül az illető rátalál egy másik nőre, akibe szerelmes lesz, és a ti kettőtök dolga mehet a kukába.

Nyugodtan menj oda te a pasihoz, és szólítsd le! Vannak trükkök, például a jó öreg segítségkérős sztori, amivel máris elindíthatsz egy beszélgetést, és tíz perc után már nem is fogtok emlékezni, ki is ment oda, csak megy majd minden magától. A 21. században abszolút nem ciki, ha egy nő kezdeményez.

Csak a pasi hívhatja randira a nőt

Van egy ismerősöd, aki már régóta tetszik, talán néha még flörtöltök is, sőt, az összes barátotok azért drukkol, mikor jöttök már össze? Ne várj nyugdíjaskorotokig, mert sok jóról lemaradhattok. Miért ne hívhatnád el te randira, ha egyértelműen vonzódtok egymáshoz? Lehet, hogy a pasi félénk, vagy nem biztos az érzelmeidben, és ezért nem lép.

Fontos persze, hogy meggyőződj róla, valóban nem tévedsz, és ő is akar tőled valamit. Máskülönben egy ilyen akció orosz rulett. A közös boldogság viszont megéri a kockázatot, és mint bizonyára tudod, bátraké a szerencse.

Csak a pasi mutassa ki, mennyire lelkesedik

Túl vagytok a szóba elegyedésen, akár az első pár randin is? Ezen a ponton már nem kell véka alá rejteni, hogy neked is nagyon tetszik a pasi. Nyugodtan tegyél egyértelmű célzásokat, akár direkt módon is elmondhatod neki, milyen jól áll neki az az ing, vagy milyen helyesek a gödröcskék az arcán, amikor mosolyog.

Ha nem teszed meg mindezt, és csak fogadod, de nem viszonzod a pasi bókjait, lelkesedését a kettőtök közt zajló dolog iránt, azt érezheti, neked nem, csak neki olyan fontos ez az egész, és a csalódástól félve akár vissza is táncolhat.

Csak a pasi keresse a nőt

Ha már egy ideje ismerkedtek, beszélgettek, egyáltalán nem ciki, ha néha te is felhívod, vagy beszélgetést kezdeményezel vele a Facebookon. Mindezt a pasi pozitív visszajelzésként értelmezheti, hiszen ezekkel a gesztusokkal azt üzened, te is kedveled és keresed a társaságát.

Fontos azonban, hogy ne ess túlzásokba. Három hívásból kettő azért nem baj, ha a pasitól jön, hiszen nem sok dolog van, ami visszataszítóbb vagy ijesztőbb egy férfi számára, mint egy nyomulós, ragadós csaj. Találd meg az arany középutat, és úgy küldj neki biztató jeleket, hogy az ne legyen se sok, se kevés.

Szólj hozzá