fbpx

4 dolog, amire minden pasi vágyik az ágyban

0 1 456

Vannak alapdolgok, de léteznek olyasmik a szexben, melyekre a legrafináltabb technikáknál is jobban vágynak a pasik az ágyban. A jelszó ezentúl: ne légy szégyenlős!

Ahogy a férfiak számára olykor megfejthetetlenek a nők, számunkra is legalább akkora fejtörést tudnak okozni az erősebb nem képviselői. Bár egyes vélemények szerint a férfiagy működését mi nők komplikáljuk túl, azért annyira mégsem egyszerűek, mint azt sokan tartják. Ha lepedőakrobatikáról van szó, számukra is legalább annyira kényes kérdés a legtitkosabb vágyaikról beszélni. Van azonban négy olyan dolog, amivel igazán emlékezetessé teheted az együttléteteket. Nyilván nem ösztönzünk arra, hogy olyat csinálj, ami a komfortzónádon teljesen kívül esik, de olykor nem árt feszegetni kicsit a határokat. Főleg akkor, ha annak eredménye önfeledt, mámorító szex.

Csúnya beszéd

Arra semmi szükség nincs, hogy végigkommenteld az együttléteteket, de egy jól megválasztott pillanatban elejtett piszkos kifejezés, határozottan vágykeltő tud lenni. Ráadásul itt nagyon könnyű a komfortzónádon belül maradni, hiszen a szokásos “óigen” helyett egy olyan rövid jelző is vérpezsdítő tud lenni, mint a “keményebben”, vagy a “ne hagyd abba”. A kezdeti megszólalásokat akár olyan mini párbeszédek is felválthatják, amikor megkérdezed a pasidat, szereti-e ha épp rajta lovagolsz. Fontos azonban, hogy megtartsd a mértéket: a kocsis stílus egyenesen vágylohasztó, akárcsak az olyan diplomatikus megnevezések is, mint a vagina vagy a pénisz!

Néha vedd át az irányítást!

A csúnya beszédhez hasonlóan itt sem kell komfortzónától távoli dologra gondolni. Semmi szükség dominajelmezre és bőrszerkóra. Csak időnként légy te a kezdeményező fél, amitől a pasi úgy érzi, benned is legalább annyira munkálkodik az égető vágy, mint benne. Mire gondolnak ilyenkor? Már az is elég, ha egyszer csak te döntöd le őt az ágyra, és emeled a karjait a feje fölé. De már az is vágyforralóan hat rájuk, ha hamarabb lefejted róla a ruhákat, mint ahogy ő rólad. A merészebbek határozott pózváltást is kezdeményezhetnek, amitől a pasid úgy érzi: most te vagy a nyeregben.

Ne félj az újdonságoktól!

Bár az új pózok, helyszínek akár a várakozásoktól eltérő véget is érhetnek és mámorító orgazmus helyett egy kacagásba torkollik a történet, mindenképp megéri a próbálkozást, mert emlékezetes élmény lesz. Vagy így, vagy úgy. Biztos lehetsz benne, hogy a pasid nem riad vissza attól, ha elárulod neki, egyszer szeretnéd két emelet között megállítani a liftet és egymásnak esni. Attól sem fog megrettenni és furcsa tekintettel pislogni rád, ha felfeded neki, a legutóbb nézett film melyik szenvedélyes jelenete ihletett meg. Garantáljuk, hogy veszteni nem fogtok, az újdonságok ugyanis csak éltetik a kettőtök közötti tüzet.

Nézni akar téged!

Ismert tény: a férfiak kifejezetten vizuális típusok, a látványod, egy-egy szexi ruhadarab igencsak beindítja a fantáziájukat. Éppen ezért is vágynak annyira arra, hogy az ágyban is gyönyörködhessenek az idomaidban, a tested vonalában. Dobd tehát félre a szégyenlősségedet, és huppanj az ölébe! A hagyományos lovaglópóz előnye, hogy az irányítás a te kezedben marad, a látványod az őrületbe kergeti majd a pasidat, akinek vágyakozóan pásztázó tekintete hamar elfeledteti veled a szégyenlősséget. Érdemes megjegyezni: akármennyire is rejtegeted a kevésbé kedvelt testrészeidet, a pasid tökéletesen jól ismeri minden porcikádat.

Forrás: Eletforma

 

Szólj hozzá