fbpx

6 borzasztó hiba, amit a férfiak elkövetnek az ágyban

0 692

Nehéz a szexben megtalálni a tökéletes technikákat, és bizony sok férfinak nem is megy. Az sem jó, ha túl hosszú az elôjáték, és az sem, ha túl rövid. Ha az együttlét túl durva, azt sok nô nem szereti, de hát lássuk be, azért se vagyunk oda, ha aludt tej a partnerünk az ágyban. Összeszedtünk néhány dolgot, amirôl nagyon jó lenne, ha a férfiak leszoknának.

1. Kimarad az elôjáték

A töltök odalent 3 másodpercet, majd puff betesz és hadd szóljon férfiakat senki sem szereti. Egyrészt ugye egy nônek ez már csak a sikosítás szempontjából is fontos, de egyébként is: sok nô kizárólag orálisan tud elélvezni.

2. Semmi visszajelzés

Egyébként mindkét nemre igaz, hogy ha a párunk kényeztet minket, arra azért nem árt valamit reagálni. Nincs annál hervasztóbb, mint amikor valaki faarccal fekszik az ágyon, miközben te a lába között ügyködsz. Ráadásul ez segítség is a parternak, hiszen az általa kiadott hangok alapján tudjuk megállapítani, hogy most épp lassabban, vagy gyorsabban szeretné. Senki sem gondolatolvasó.

3. Csikló, vagy csikó?

Megdöbbentô, de igaz, hogy sok férfi meg sem találná egyedül a csiklót. Ez pedig nagy hiba.

Nagy hiba, hiszen a csiklónknál vagyunk mi nôk a legérzékenyebbek. A legtöbb nô a csiklóját stimulálja maszturbálás közben, és bizony sok nô nem is képes a hüvelyi orgazmusra ,ezért megjátssza az élvezetet ,hogy ne bántsa a párját -ami amúgy szintén nagy hiba, de ez egy másik cikk témája lesz majd.

4. Nem veszi figyelembe, mire vágyik a nô

Sok nô durván szereti. Sokan romantikusan. Sokan gyorsan, izgalmasan. Sokan pedig lassan, érzékien.

Ha egy nô arra vágyik, hogy tempósan jól megdugják, a férfi pedig szép lassan elkezdi vetkôztetni a gyertyákkal teli szobában, miközben romantikus zene duruzsol a fülükbe, az … Nos az kiábrándító.

Ha elkezd a férfi csúnyán beszélni veled, és a fenekedre csapkod, mikôzben te lassan, összebújva szeretnél szeretkezni, az szintén nem szerencsés.

Ha egy férfi nem képes ezt felmérni, az egyenesen katasztrófális.

5. “Elmentél már?” 

Nem tudni, hogy egy nô mikor élvez el, óriási hiba. Hiszen a mi élvezetünknek is számos jele van, még ha nem is olyan látványos, és kézzel fogható, mint a férfiaknál.

Rettenetesen idegesítô tud lenni, amikor a szexben fogalmatlan férfi türelmetlenül tudakolja, hogy eljutottunk-e már a csúcsra, így az ilyen férfit mindenképpen érdemes kerülni.

6. Ha valaki pornóból tanult szexelni

Ez a férfitípus a pornófilmekben látottakat köti össze a normális együttlét fogalmával. Az ott látott dolgokat szeretné kipróbálni, és az ott látott viselkedést várja el a párjàtól: bármikor kapható legyen az egyoldalú, mocskos szexre, és úgy nyögjön, mintha az élete múlna rajta.

Szerencsére a férfiak legtöbb ágybéli rossz szokása levetkôzhetô, ehhez azonban kommunikálni kell. Ha pedig valaha készül cikk arról, mit csinálunk mi hölgyek rosszul, abban az elsô pont biztos, hogy a kommunikáció hiánya lesz.

Szólj hozzá