fbpx

6 ok, amiért jó szinglinek lenni

0 541

Kapcsolatban élni jó, és normális. Az ember társas lény, így az az egészséges dolog, ha előbb vagy utóbb megállapodunk valaki mellett. Semmiképpen nem jó ötlet viszont elkapkodni, görcsösen keresni a megfelelő embert. Szinglinek lenni ugyanis nagyon jó.

 

1, Senkinek nem tartozol beszámolóval

Bizony az  igazi szabadsàgot szingliként lehet megtapasztalni. Senki nem szól bele, hogy mit csinálsz, vagy éppen mit nem csinálsz. Délig szeretnél lustálkodni? Hajnalig buliznál? Csajos programot szerveznél a barátnőiddel? Szingli nőként ezt korlátlan mennyiségben művelheted, senki nem fog számonkérni. Nem fog megcsörrenni a felefonod, hogy mikor érsz már haza, és másnap sem fogja senki a füled rágni, amiért az ágyban lustálkodsz.

 

2, Annyit flörtölhetsz, amennyit csak jólesik.

Egy könnyed – vagy komolyabb – flörtnek kevesen tudnak ellenállni, neked azonban nem is kell. Mert flörtölni, ismerkedni, kalandozni jó. Ha egyszerűen képtelen valaki ezen túlmenően kapcsolatokat kialakítani, az persze egy idő után rendkívül egészségtelen, de normális mennyiségben ez tök jó dolog. Élvezd ki a szingli éveket, és ne görcsölj: ha ugyanis családos nőként ébredsz rá, hogy nem éltél eleget, az bizony kellemetlen.

 

3, Tiéd az egész ágy

Még ha igazán bújós típus is vagy, szétterülni egyedül az ágyon nagyon jó érzés. Ja, és a takarót sem lopja el senki.

 

 

4, Van időd saját magadra

Bármit is szeretnél önmagadért tenni, arra leginkább szingliként lesz időd. Az önfejlesztés nagyon jó dolog. Ha mindig is vágytál arra, hogy nyelveket tanulj, vagy új képességeket szerezz, arra a szingli éveid lesznek a legmegfelelőbbek.

 

5, Utazhatsz

Egyedül utazni csodálatos élmény. Egy igazi önismereti hullámvasút, aminek te vagy a főszereplője. Kikerülsz a komfortzónádból, új embereket ismerhetsz meg, új dolgokat láthatsz. Persze ezt a pároddal is megteheted, de ott máris egyel több kompromisszumot kell kötnöd.

 

6, Arra költheted a pénzed, amire csak szeretnéd

Senkinek nem tartozol beszámolóval arról, mire költöd a pénzt. Ha hetente leped meg magad egy új cipővel, ha imádod a parfümöket, kiegészítőket, táskákat, azt kizárólag saját magaddal kell megbeszélned.

 

Párkapcsolatban élni jó, főleg ha megtalálod a megfelelő embert. Semmiképpen ne keresd azonban görcsösen, mert csak boldogtalan leszel. Próbáld meg a szingli időszakból kihozni a maximumot, hiszen mint láthatod rengeteg pozitív oldala van.

Szólj hozzá