fbpx

Innen tudhatod, hogy megcsal a párod

0 992

Egyszer szinte biztosan minden nő fejében megfordul a gondolat: a párom megcsal! Történhet ez párunk valóban gyanús viselkedése miatt is, de persze az esetek nagy részében csak a saját bizalmatlanságunk, önértékelési zavarunk vetül ki paranoia formájában. Most arra mutatunk pár jelet, amikor az előbbi eset áll fenn, és párunk valóban félrelép.

 

1, Hazudik

Persze ez önmagában nem jelenti még azt, hogy megcsal, de mindenképp elkezdhetünk gyanakodni, ha sorra hazugságon kapjuk a párunkat. Ha a párunk este “meccset néz a fiúkkal”, de egy Facebook posztból kiderül, hogy a fiúk bizony épp moziban vannak, és a pàrunk láthatóan nincs ott… Az mindenképpen egy árulkodó jel, hogy valami olyan programja van, amelyet szeretne előttünk eltitkolni.

 

2, Folyton túlórázik, gyakran megy üzleti útra

Ismételten: ez önmagában még nem tárgydöntő bizonyíték a megcsalásra. Az azonban biztos, hogy ha a párunk hirtelen folyton későn ér haza, minden nőben elindul a vezérhangya. Könnyen meglehet, hogy valóban csak dolgozik, de persze valószínűleg akkor is a munkára fogná a távolmaradást, ha épp egy nővel hetyegne. Mit tehetünk tehát? Figyelünk. És ha a többi itt felsorolt jelet is elkezdjük tapasztalni, akkor bizony sajnos elég valószínű, hogy életünk férfija hűtlen hozzánk.

 

3, Elhidegülés

Régen elválaszthatatlanok voltatok. Szorosan összebújva töltöttétek az időt, gyakran és hatalmasakat szeretkeztetek, de most… Szinte már hozzád sem ér, a szex ritkaságszámba megy, semmi nem olyan már mint régen. Azt a kevés dolgot, ami egyáltalán történik még kettőtök között is kizárólag te kezdeményezed, ő már szinte csak aludni jár haza.

 

4, Szinte már tudod is, ki a nő…

Ha már neked is feltűnt, hogy a párod zavaróan sokat nevetgél egy hölgyismerőssel/kollégával, akkor kezdhetsz gyanakodni. A férfi-nő barátság persze létező dolog, de ha ez eddig nem volt jellemző a párodra, és ez az új hölgyemény hirtelen került a képbe, ott valószínűleg érdemes nyitott szemmel járnod.

 

5, Hirtelen folyton ajándékokat kapsz tőle

A lelkiismeretfurdalás bárkit tönkretehet mentálisan, a párod pedig valószínűleg ezt igyekszik elkerülni, amikor rá nem jellemző módon, minden előzmény nélkül ajándékokkal halmoz el.

Persze önmagában ez sem jelenti, hogy megcsal, azonban ha eddig nem volt köztetek jellemző az állandó random ajándékozás, a változás mögött mindenképpen áll valami ok.

 

6, Folyton a telefonját nyomkodja

Ha a párod viszonyt folytat, biztosan nem bírja ki, hogy ne váltson titkos üzeneteket a kedvessel.

Semmiképpen, soha, semmilyen körülmények között ne süllyedj odáig, hogy belenézel a párod telefonjába.

Ha viszont folyton azon kapod, hogy fülig érő vigyorral, az ínhüvelygyulladás veszélyeivel mit sem törődve pötyög a telefonján, majd amikor a szobába lépsz, hirtelen zsebre vágja a telefont, van miért aggódnod. Párod egészen biztosan titkol valamit. Na azért persze ne gyanúsítsd meg rögtön, hiszen lehet, hogy épp a születésnapi meglepi-bulidat szervezi.

 

7, Hirtelen nagyon ad magára

Ez a pont akkor legyen gyanús, ha a 3. pont is egyértelműen fennáll. Más esetben még az is lehet, párod egyszerűen csak úgy érezte, nem elég szexi már számodra, és egyszerűen csak neked akar imponálni.

 

Ha viszont az elhidegülés is képben van, párod mégis új frizurát vágatott, kicserélte a fél ruhatárát, és magára locsolt 20 liter Giorgio Armanit, azt sajnos biztosan nem a te kedvedért tette.

 

 

Persze önmagában ezen jelek egyike sem szentírás, és nem jelenti minden kétséget kizáróan, hogy életed értelme szeretőt tart. Még ha nehéz is, próbálj meg ne azonnal jelenetet rendezni, hiszen, ha tévedsz, az elég megalázó. Ha azonban ezen jelek nagyrésze fennáll, esetleg már ki is derült, hogy a kedvesed félrelépett… Egy percig se sajnáld! Akit vinni lehet, azt hadd vigyék!

 

 

Szólj hozzá