fbpx

Minden, amit az 50 feletti randevúzásról tudni szeretnél

0 612

Szívünkön viseljük az 50 feletti szingli nők sorsát, így nem egyszer hozakodtunk elő tartalommal a randevúzás témakörében sem. Most egy kalap alá szedtük az elmúlt hónapok legfontosabb cikkeit.

A testbeszéd olvasása kulcsfontosságú, ha egy idegen embert szeretnénk jobban megismerni. Nem csak a másik jeleire kell koncentrálnunk, de arra is érdemes odafigyelnünk, mi mit sugallunk kifelé. Cikkünkben összeszedtük, melyik testrészünknél mire kell összpontosítanunk.

Mire kell számítanunk egyáltalán, ha újra rávesszük magunkat, hogy randevúzni kezdjünk? Milyenek a férfiak 50 felett, és hogyan viszonyulnak hozzánk, középkorú nőkhöz? A jó hír: az ötvenes férfiak közül nem mind magányos farkas vagy szoknyapecér, aki még facér.

A 21. században már-már megkerülhetetlenek az internetes portálok, ha ismerkedésre kerül a sor. Nem kell tartani tőle, ésszel használva az ismerkedős alkalmazások nagy segítségünkre lehetnek. Egyik cikkünkben a jó kép kiválasztásához adtunk tippeket.

Az ismerkedés árnyoldalaiba is belelestünk. Olykor a sok balul elsült randevú magányosabbá tesz minket, mintha senkivel sem találkoztunk volna. Őszinte és elgondolkodtató cikk született a témában, mindenképpen megéri elolvasni, ha túl vagy már pár kellemetlen estén.

Egy-két tipp jól jöhet, hogy a randevúk 50 felett is sikeresen végződjenek. Összegyűjtöttük a legfontosabb instrukciókat, hogy a randevúzás ne torkolljon katasztrófába.

Van pár téma, amiket nem árt már az első randevún elővenni, hiszen könnyen kiderülhet, hogy felesleges másodikat is megbeszélni. Léteznek olyan válóokok, melyek már ideje korán kiszűrhetőek.

Forrás: 50folott

Szólj hozzá