fbpx

Szeretlek: a férfiak többször kiejtik

0 578

Egy Egyesült Államokban készített tanulmányból, melyben csaknem 1.000, 30 és 59 év közötti ember vett részt, kiderült, a férfiak sokkal többször mondják ki a “Szeretlek” szót, mint a nők.

A nők sokkal érzékibbek és könnyebben meghatódnak. A férfiak hidegek és nemtörődömebbek, mert hát, azért férfiak. Tényleg így van ez? Lehet, hogy így volt egykoron, amikor még kardot és páncélt viseltek, viszont a modern kór férfija, és miért nem a metroszexuális férfiak igencsak megváltoztak. Sokkal pedánsabbak, jobban odafigyelnek a részletekre és sokkal többet tőrödnek magukkal.

Más részről talán ez is lehet az oka annak, hogy a férfiak többé nem félnek kimutatni érzéseiket és többször kimondják a “Szeretlek” szót, semmiszégyenérzet nélkül.
A tanulmányban megkérdezettek 40 százaléka vallotta úgy, hogy naponta legalább egyszer kimondja a bűvös szót. A nők azonban ritkábban mondják ugyanezt partnerüknek. A megkérdezettek csupán 32 százaléka teszi ezt.

Sőt, a legszerelmesebbek az erősebbik nem képviselői, azok közül is a 30 és 39 év közöttiek. Úgy tűnik az évek előrehaladtával a gyengédség is kihal a férfiakból, hiszen amint betöltik 50-ik életévüket egyre ritkábban hagyja el ajkukat e szó.

 

Támogasd a munkánkat ingyenesen, amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás tudasfaja.com
Szólj hozzá