fbpx

8 tökéletes munkahelyi felsô

0 817

1, Elegáns nyak, és kivitelezés. A színek, és a minta is nagyon impozáns. Tökéletes választás, ha a munkahelyed megköveteli a formálisabb öltözködést.

2,  Kicsit bevállalósabb, de még mindig nagyon ízléses, és csinos.

3, Kevésbé formális, de még mindig abszolút ízléses választás. Ha a munkád miatt sok ügyféllel találkozol, ez a csini felsô mindenképp jó választás: az emberek imádni fognak benne!

 

4, Azt már régóta tudjuk, hogy a pöttyös az igazi, ez a blúz is ezt bizonyítja. Elegáns, és tényleg mindenhez felveheted.

 

5, A legtöbb ember, ha munkahelyi öltözködésrôl van szó leragad a fehérnél, és a feketénél. Te ne ess ebbe a hibába! Egy élénk színû blúz is lehet nagyon ízléses, és formális. Ráadásul csinos is.

 

6, Most biztosan arra gondolsz, hogy a következô felsôhöz tökéletes alak kell. Szerencsére tévedsz. Nyugodtan válassz hasonló ruhadarabokat akkor is, ha picit ducibb vagy: épp kiemelik azokat a részeket, amiket ki kell, és kissé elrejtik azokat, amelyekkel nem vagy teljesen kibékülve.

 

7, A következô felsôben egyszerre leszel kedves, és tekintélyt parancsoló. Egyszerre csini, és laza, mégis komoly. Tökéletes választás kortól függetlenül.

8, A csipke túl retro? Ugyan már. Ízlésesen alkalmazva nagyon is csinos, éppen tökéletes választás az irodába.

Szólj hozzá