fbpx

4 sminkguru a youtube-on

0 635

Ha csak nem sminkmesternek készülsz, felesleges tízezreket költeni egy sminktanfolyamra. Az interneten százával akadnak olyan videók, melyek a sminkelés tudományát mutatják be, legyen szó egyszerűbben elkészíthető és bonyolultabb make-upokról.

Most négy olyan sminkgurut mutatunk, akinek a Youtube-on már több millió követője van – nem véletlenül. Lesd el tőlük a fortélyokat!

Bethany Mota

Bethany Motát 2009-ben ismerhette meg a nagyközönség. Ekkor még a tinédzser éveiben járt, egészen pontosan középiskolai tanuló volt. Hiába a sok lecke és a tanulás, Bethanyt jobban érdekelte a szépségápolás, ezért elindította saját csatornáját a Youtube-on, aminek mára hatmillió követője lett. A lány a sminkelés mellett ma már stílustippekkel és lakberendezési ötletekkel is szolgál. Itt nézheted meg a videóit!

Michelle Phan

Valószínűleg nem kell bemutatni Michelle Pant, aki az elsők között kezdett sminkvideókat megosztani a Youtube-on. Egyszerű és érthető tippjei segítségével azokat is megtanította sminkelni, akik korábban még csak ecsetet sem fogtak a kezükben. Tehetségére a L’Oreal is felfigyelt, és sminkesként alkalmazta, de Michelle azóta a Lancome szóvivőjévé lépett elő, sőt, saját bőrápolási termékcsaládját is megalkotta, ami az IQQU névre hallgat. Itt nézheted meg a videóit!

Sona Gasparin

Sona Gasparin egy igazi multifunkciós vlogger – azaz videós blogger -, aki nemcsak sminkelni tanítja a nagyérdeműt, de hajápolási, frizurakészítési, fogyókúra- és fitnesztippeket is ad, sőt rendre hírt ad a legutolsó divatról is. Ha különlegességre vágysz, érdemes az ő csatornájába belekukkantani.

Zoella

Zoella igazi show-man, aki remek poénokkal és szórakoztató elemekkel mutatja be, hogyan tudsz egy szép sminket vagy egy csinos frizurát elkészíteni. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy több mint négymillióan követik nyomon videóit. Te is megteheted!

 

Forrás: Retikul

Szólj hozzá