fbpx

7 szépségtipp szemüveges embereknek

0 871

1, Te is utálod, amikor a szempilláid hozzáérnek a szemüveged lencséjéhez? Reggelente használj szempilla göndörítôt. Kissé megemelemi a pilláid, ettôl azok nem fognak a lencséhez érni.

 

2, Használj színpalettát, amikor eldöntöd, milyen színûre sminkelj. Olyan színt válassz, ami mellett a legfényesebbek a szemeid. A lencse némileg tompítani fog ,tehát igyekezz a legfényesebb eredményre törekedni.

 

 

3, Egy erôs rúzs kicsit elveszi a fókuszt a szemüvegedrôl. Egy jó szemüveg öltöztet, de hagyjunk fókuszt az arcod többi részén is.

 

 

4, Ha mégis szeretnéd a fókuszt a szemüvegeden tartani, használj enyhe színeket.

 

5, Folyton lecsúszik a szemüveged? Egész nap a szemüveged igazgatni nem csak kellemetlen, de lássuk be, nem is valami szexi. Használj szemüveg-waxot!

 

6, Mindig az után tedd fel a pirosítót, miután már felvetted a szemüveged. A szemüveg egészen más keretet ad az arcodnak, így látni fogod hova tégy több, vagy kevesebb pirosítót.

 

7, Remélhetôleg ezt mondani sem kell, de mindig tartsd tisztán a lencséidet. Egy igényes szemüveg még csinosabbá teheti az arcod, ha azonban a szemüveged tele van zsíros foltokkal, az nem valami igényes.

Szólj hozzá