fbpx

A férfiaknak nem jön be a túl erős smink

0 572

A pasik többsége nem szereti, ha a partnerén túl sok a vakolat. Az erős smink miatt azonban csak minden második férfi mer szólni.

 

Egy friss kutatás eredményei is alátámasztják azt, amivel a nők értelmesebbje már eddig is tisztában volt: a férfiak többségének nem jön be az erős smink, ha egy nő túl erősen ki van sminkelve. Ötből egy férfi szeretné, ha a partnere kevésbé erősen sminkelné magát, azonban csak tízből egy olyan akad, aki azt, ha egyáltalán nem használna sminket. A pasik bevallották azt is, hogy ugyanakkor eléggé félnek felhozni ezt a témát barátnőjük, feleségük előtt, a megkérdezettek közel fele egyáltalán nem is mer szólni.

Az erős smink-tanulmány készítői egy tízes listát is összeállítottak a férfiak által leginkább visszataszítónak talált sminkhibákról. Az első helyen a fogakra tapadt rúzs végzett, a második a túl sok pirosító, míg a harmadik a túl vastagon felvitt alapozó lett. A tízbe bekerült továbbá: a pandamaci jellegű szemsmink, a rovarláb szempillák, a fényes rúzs, az alapozó és a természetes bőrszín találkozásánál feltűnő, kontrasztos csík az állkapcsokon, a világoskék szemhéjfesték, a ceruzával húzott szemöldök, valamint a nagyon erős szemkihúzás.

 

Támogasd a munkánkat ingyenesen, amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás borsa.hu
Szólj hozzá