fbpx

10 celeb akikről nemrég azt se tudtuk hogy léteznek

0 1 252

Vannak a világon olyan emberek akik semmit nem tettek azért, hogy ismertek legyenek, mégis azzá váltak.

Fecsó

Fecsó a Luxus Vivien néven ismertté vált Vasvári Vivien pasija és férje volt, amikor a Viasat Feleségek luxuskivitelben című realityjének első két évada futott. Aztán sajnos kapcsolatuk elég hamar zátonyra futott és elváltak útjaik, de Szegedi Ferenc ennek ellenére is annyira be tudott futni oldalágról, hogy most a legtöbb lap számára érdekes az információ, hogy újabban dj-nek tanul, illetve, hogy új barátnője van, akit egyébként szintén Viviennek hívnak.

Mikike

Lukács Miklós, vagyis Mikike és Peller Anna még a Juventus Rádióban találkoztak egy hang castingon, ahol Miki volt a gyártásvezető. 2016-ban a pár magáénak tudhatta a Nyerő Páros című reality első helyét, viszont Miklós azóta sem ül tétlenül a babérjain arra várva, hogy kizárólag Anna tegye őt ismertté. 2017-ben például részt vett a Celeb vagyok, ment ki innen! című műsorban, később szerepelt a Konyhafőnökben, és műsorvezető volt az RTL Klub reggeli műsorában, igaz Anna oldalán.

Rogán-Gaál Cecília

Cecília még 2007-ben házasodott össze Rogán Antallal, aki akkor az V. kerület polgármestere volt. Párként viszont akkor lettek igazán ismertek, amikor 2010-ben szerepeltek a Mr. és Mrs. című vetélkedőben. Ceci nem sokkal később ezután saját jogon is elkezdett celebkedni, ugyanis összebarátkozott Sarka Katával.

Rogánék házassága azóta már egyébként véget ért, sőt Cecília újraházasodott, de karrierje ennek ellenére is töretlenül megy előre: a legújabb hírek szerint ő lehet a teniszszövetség egyik új elnöke.

Csuti

Csuti, azaz Szabó András nevét sem ismertük addig, amíg össze nem jött Kulcsár Edinával. Azóta azonban szép ismertséget szerzett magának. Csuti közgazdász diplomával rendelkezik és egy alkusz cégnek volt regionális vezetője. Mostanság viszont a médiában, a TV2 Szépítők című műsorában láthatjuk műsorvezetőként, de Edinával együtt korábban részt vettek az Ázsia Expressz című műsorban is. Csuti azóta elindította Social Guru nevű cégét, ami rengeteg sztár menedzsel.

Csutiról ma már egyébként önállóan is írnak a lapok, ezért jól látható, hogy a médiumok úgy gondolják, hogy hírértéke van annak, amit tesz a hétköznapokban.

Hódi Pamela

Hódi Pamela listánk talán legnagyobb nyertese, akinek párja, Berki Krisztián akkora kezdőlökést adott, hogy jelenleg több mint félmillióan követik Instán, és saját ruhamárkája is van. Pamelát az Édes Élet című realityben láthattuk először, mint Berki Krisztián barátnője, viszont azóta is sokat hallhattunk és halhatunk róla. Többek között műsort is vezetett a Szuper TV2 egyik reggeli műsorában, illetve folyamatos csatározásait is nyomon követhettük, ha akartuk, ha nem.

Berki után nagyon úgy festett, hogy végre révbe ért és megtalálta az igaz szerelmet Tóth Bence oldalán, akit viszont már ő emelt közszereplő státuszba, azonban kapcsolatuk az utóbbi hónapokban elég komoly válságba került. Szerencsére azonban most rendeződni látszik kettejük viszonya.

Mazsi

Berki Krisztiánról az embereknek meg van a maga véleménye. Az viszont biztos, hogy nem sajnálja senkitől a hírnevet, ugyanis Pamela után mostani feleségét, Berki Renátát (Mazsit) is a celeblétbe emelte. Ez csupán azért érdekes mert Mazsi eleinte azt hangoztatta, hogy nem szeretne szerepelni a médiában – sokáig még az Instagram-fiókja is privát volt – mostanra azonban több mint 160 ezer embert számláló követőtáborra tett szert.

Mazsi egyébként cukrász, és bár vállalkozik, egyelőre még csak Berki feleségeként ismeri el a média.

Vajna Tímea

Vajna Tímeával, vagy leánykori nevén Palácsik Tímeával az elmúlt közel 15 évben nagyot fordult a világ. A hölgyemény Damu Roland exbarátnőjéből egy kormánybiztos, hollywoodi producer felesége lett, modell, hostessből pedig üzletasszony és bolttulajdonos.

Timit nyilvánvalóan Andy Vajna emelte ki olyan anyagi életkörülményt biztosítva ezzel számára, amely lehetővé tette, hogy ilyen fényűző éltet élhessen és, hogy most a több mint 370 ezer főt számláló követőtáborára is elég időt tudjon szánni.

Palácsik Lilla

Ha egy gépezet beindul az bizony nem áll le. Kissé ugyan kakukktojás a listán, de Tímea húga és annak párja is jól profitál testvére népszerűségéből, ugyanis ők is oldalágon lettek celebek. Amellett, hogy a TV2 A legbátrabb páros című műsorában is szerepeltek, nagy érdeklődés övezi születendő gyermekük nevét, nemét, pelenkaszponzorát, szobafestéke színét, és gyakorlatilag minden (is), ami a kicsihez köthető.

Manker

Kasza Tibi feleségét Mankernek kezdte el becézni a nyilvánosság előtt, Darai Andrea így ezen a néven vonult be a celebvilágba, akinek az évek alatt közel félmilliós követőbázisa gyűlt össze az Instagramon, és amit szépen ki is használ. Eleinte fotókon, videókban jelent meg, valamint elkísérte Tibit a forgatásokra, ahol a háttérből figyelt. Aztán az évek alatt, ahogyan a férje berobbant Instán, ő is felépítette magát a platformon. Posztjaival igen széles palettát fed le, a főzős videóktól kezdve, a szépségápoláson át, egészen az anyukáknak szóló tanácsokig.

Igaz, ez a kép még a hét elején készült, de ez az új kedvenc képem magunkról ❤️❤️ Tibi szerint hordjak többször kalapot mert nagyon jól áll 🙈👒 Szerintetek is többször kellene felvennem ??🙈❤️ Én nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e 🙈 Oke, nyaraláson tök más feeling mint itthon utcára felvenni úgyhogy kiváncsi vagyok mit írtok!😍

Sarka Kata

Noha Sarka Kata már 2007-ben a BKV arca lett, illetve második helyezést ért el a Miss Universe versenyen, de akkor lett igazán ismert, amikor Hajdú Péter 2008-ban eljegyezte, majd elvette feleségül. Tíz évvel később végül elváltak. A média azonban még ma is előszeretettel cikkez róla, annak ellenér, hogy Kata már nem akar celeb lenni, és gyerekei érdekében szeretné visszafogni a közösségi médiás jelenlétét.

Szólj hozzá