fbpx

Bejönnek neked a szakállas férfiak?

0 783

Mindig is a zsánered volt a borostás arc? Amilyen férfias és vonzó tud lenni, legalább annyira meg tud gyűlni vele a bajod. Épp ezért fontos, hogy szerelmed megfelelően viselje gondját, te pedig segíts neki.

Arcszőrt növeszteni a pasiknak pofon egyszerű, hiszen csupán annyi a dolguk, hogy ne csináljanak semmit – gondolhatnánk mi csajok, de a helyzet a valóságban közel sem ilyen egyszerű.

Ha ápolt, stílusos borostát vagy szakállat szeretnének, azzal bizony foglalkozniuk is kell! Ez pedig mindkettőtök érdeke, hiszen így elkerülhető a szúrós, száraz tapintás, sokkal jobb lesz az összhatása, arról nem is beszélve, hogy klasszisokkal magabiztosabbnak fogja érezni magát tőle.

A növesztés fázisa sokszor kellemetlen. A legtöbb férfi arcszőrzete egyenetlen, vannak kisebb foltok, ahol ritkásabb a szőr. Ahhoz, hogy el tudja dönteni mi az arcformájához és stílusához legjobban passzoló szakáll hossz és fazon 3-4 hét masszív növesztés áll előtte. Ezidő alatt könnyen tapasztalhatja, hogy viszket a kezdődő szakáll és lehet, hogy neked sem lesz a legkellemesebb érzés, ahogy a bőrödhöz ér. A rendszeres olajozás segíthet a problémán, hiszen hidratálja és puhítja az erős, rakoncátlan szálakat.

Bízzátok szakértőre a dolgokat! Ma már számtalan szuper barber shop található országszerte, így biztosan megtaláljátok azt, ami szimpatikus számára és megbízik az ott dolgozó borbélyban. Ha ő vágja fazonra a szerelmed szakállát, tuti elégedett lesz, formában tartani pedig már egyel egyszerűbb feladat lehet számára.

Pakoljatok ki neki egy polcot a fürdőszobában! A csajok piperecuccaival szinte az egész fürdőszoba tele van, míg a fiúknak elég egy picit hely tusfürdő, sampon, dezodor triumvirátusának. Igazi szakállas pasival ennek azonban vége, mivel ha ápoltan akarja tartani az arcszőrzetét, fontos, hogy beszerezzen hozzá megfelelő termékeket. Egy szakállsampon és kondícionálónak mindenképp helyet kell szorítani, hiszen csakúgy mint a hajban, a szakállban is megragadnak a nap folyamán a különböző szennyeződések, annak érdekében pedig, hogy mindig ápolt hatást keltsen, fontos a rendszeres tisztítás! Ha pedig tisztítás, ne feledkezzünk el a férfiak számára alkalmas napi rutinról sem, amihez szintén szükség van arclemosóra és hidratálóra!

A Bulldog Skincare termékeit kifejezetten a férfiak igényeire szabták. Samponjaik, olajaik és balzsamjaik nem tartalmaznak mesterséges színezéket, szintetikus illatanyagokat és kivétel nélkül állatkísérlet-mentes tanúsítvánnyal rendelkeznek. A nagy szakértelemmel készített formulákhoz legalább ennyire tudatos külső párosul, ugyanis arcápoló termékeik csomagolása környezetkímélő megoldást alkalmazva cukornádból készül.

Forrás Instyle
Szólj hozzá