fbpx

Hogyan kell csókolni

0 700

Sokan vannak, akik egész jó tempóban menetelnek a csajozás és az ismerkedés lépcsőfokain, de van egy pont – a csók –, amin egyszerűen nem tudnak túljutni. Most néhány gyakorlati tanáccsal segítünk a férfiaknak abban, hogy ne szalasszák el az első csókot. Hiszen első csók nélkül nem lesz folytatás…

Lépések

 1. Hódítsd megnőt! Ahhoz, hogy eljuthassa legnagyobb vízválasztóhoz, a csókhoz, komoly előkészületekre van szükség. A nőben vonzalomnak és bizalomnak kell lennie irányodba, hogy kívánja a csókot.
 2. Testi érintések, fizikai eszkaláció. Mielőtt a csóknak elérkezik az ideje, a folyamatban fontos szerepet tölt be a testi érintés. Ezzel szoktatjátok egymást a másik közelségéhez.
  Olvasd az érdeklődés és a vonzalom jeleit. Akkor tudod lekapni a csajt testi épséged veszélyeztetése nélkül, ha érzed: van benne affinitás minderre. Keresi a társaságod? Keresi érintésed? Gyakran pillant a szádra? Kacéran mosolyog és meg-megnyalja szája szélét? Ha igen, itt az idő.
 3. Ha érzed, hogy most megteheted, tedd is meg! A nők nem fognak kockás zászlót lengetni, hogy itt a cél, kapd le őket. Inkább tégy próbát, legfeljebb még nincs itt az idő.
 4. Verbálisan kezdeményezd a csókot! Egyszerű, de nagyszerű technika, ha bejelented, hogy most meg fogod csókolni. Légy magabiztos, mosolyogj! Másik lehetőség, hogy rákérdezel, meg akarna-e csókolni. Ha igen, nincs tovább miről beszélni. Ha ellenkezik, ártatlanul visszavághatsz, hogy arról nem volt szó, hogy meg is teheti. Mindenesetre a bogarat elültetted a fülébe…
 5. A csókolózás technikájának részei: hogyan csináld 7 lépésben?
 • Fordítsd felé az arcod, majd nézz mélyen a szemébe.
 • Mosolyogj.
 • Nézz rá a szájára majd a két szemére és ismét a szájára háromszög alakban.
 • Hajolj hozzá egyre közelebb… Ha nem távolodik el tőled, akkor hajolj még közelebb.
 • Mikor már egymás arcától kb. 3 cm-re vagytok, akkor lélegezz mélyeket és …
 • … lassan mozdulj rá.
 • Lassan csókold meg és közben hunyd be a szemed.

Forrás: Hogyankell

Szólj hozzá