fbpx

Idegenektől lopkod pénzt ez a sunyi macska

0 1 564

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a macskák lusták, bizonyára nem találkoztál még ezzel a példánnyal. Sir Whines-A-Lot egész nap produktívan ténykedik, méghozzá pénzt lopkod, mondhatni főállásban.

A megmentett bársonytalpú egy marketingcég, a GuRuStu irodájában éli mindennapjait. Egyik reggel a tulajdonos arra lett figyelmes, hogy az egyik ajtó előtt némi készpénz hever, éppen ott, ahol a macska gyakran időzik.

Állandóan ez történt, de nem értettük, miért. Úgy döntöttük, hogy leteszteljük, igaz-e az elméletünk. Kidugdostunk papírpénzeket az ajtó alatt, a macska meg azonnal utána kapott

– meséli az egyik dolgozó.

Sir Whines-A-Lot tehát tulajdonképpen játszik a dolgozókkal, mint minden rendes macska tenné, az ő esete viszont azért különleges, mert a macskajátékokra magasról tesz, csak a csörgő papírpénz érdekli. Ha feltartják a magasba, elkezd utána kapkodni és mire az ember feleszmél, már el is szalad a zsákmánnyal.

A macsek egyre több és több zöldhasút nyúlt így le, ezért a dolgozók úgy döntöttek, hogy a lopott pénzt jótékony célra ajánlják fel, menhelyi macskák megsegítését támogatják belőle.

Forrás: Tapmancs

Szólj hozzá