fbpx

Így vegyél rá egy pasit, hogy elhagyja miattad a barátnőjét

0 896

A jó hír, hogy egyáltalán nem lehetetlen, hogy rávegyél egy férfit, hogy elhagyja miattad a barátnőjét. Tudom, mert nekem is sikerült már. Amit nem akarsz hallani az az, hogy nem fogod rávenni, vagy legalábbis remélem, hogy nem, miután elolvastad ezt az írást. Itt van 5 dolog, hogy a kapcsolatrombolás miért olyasmi, amit jobb, ha sosem csinálsz.

Komolyan csökkenti az önértékelésedet

Többet kell gondolnod magadról és az értékeidről nőként. Nagyon sokat nyújthatsz valakinek. Vonzó vagy a férfiak szemében. Ne állapodj meg egy olyan férfi mellett, aki nem téged választott elsőként. Elég jó vagy ahhoz, hogy valaki első és egyetlen választása legyél.

Nem helyes elvenni egy másik nőtől a párját

Olyat tegyél meg másokkal, amiről azt kívánod, hogy ők is megtegyék érted. Ha minden nő jobban támogatná egymást, a világ egy jobb hely lenne. Tiszteld azt a nőt, akivel jelenleg együtt van a pasi. Reméld, hogy boldogok lesznek és örülj neki. Meglátod, így te is boldogabb leszel… egy másik férfival.

Azt mondják, ahogy megszerzed, úgy veszíted el

Ez valóban igaz. Ha rá tudsz venni egy férfit, hogy elhagyja miattad a párját, jó esély van rá, hogy ugyanígy rá tudja valaki venni, hogy elhagyjon téged. Ők tipikusan azok, akik azt gondolják, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, mindig a következő jobbat keresik. Lehet, hogy most még te érdekled, de amint valaki más felkelti a figyelmét, már nem fogsz számítani neki.

Egyszerűen nem helyes

Meg kell találnod a módját, hogy leküzdd ezeket a hirtelen feltűnő vágyakat és gondolj arra, hogy hosszú távon milyen ember is akarsz lenni. Milyen értékeknek akarsz megfelelni és milyen példát, örökséget akarsz hagyni a következő generációnak? Hidd el, ez nem egy olyan romantikus történet, amit el akarsz majd mesélni másoknak.

Sok kéretlen drámát hozhat az életedbe

Hacsak a nő, akivel együtt volt nem akart megszabadulni tőle és nem szívességet tettél neki, akkor nyilván nagyon mérges lesz rád. Ha pedig nem az, fel kellene tenned a kérdést, hogy miért hajlandó olyan könnyen elengedni. Bárhogy is, egy keserű, megbántott nőt nem akarsz az életedbe. A nők nagyon tudják védelmezni, ami az övék, a bosszú pedig széles skálán megmutatkozhat, lehet, hogy csak pár dühös pillantást kapsz, de az is lehet, hogy nagyon rossz híredet kelti, esetleg fenyegetni fog. Ez pedig mind elkerülhető, ha nem lopod el valaki más barátját!

Forrás: Helloladies

Szólj hozzá