fbpx

Ki szeretne ilyen lenni, vagy ilyen társat magának

0 875

Magasság: 173 cm. Súly: 91 kg. Bicepsz mérete: 53.3 cm. Fekvenyomás: 143 kilóval.

Néhány szám, amelyet érdemes kiemelni az elképesztő adottságokkal és izomzattal rendelkező 52 esztendős Nikki Fuller kapcsán.

Az amerikai testépítő hölgy a középiskolában még atletizált és vízilabdázott, majd a diplomaszerzést követően a testépítés felé fordult, kamatoztatva fizikai adottságait. Igaz, akkoriban még kisebb méretek jellemezték, ellenben rendkívül gyorsan fejlődött, s előbb 56 kilóról 65-re nőtt a súlya, majd tovább erősítette magát.

Lakóhelyén, Oregon megyében aratta első győzelmét, remekül felismerve, hogy izomtömegét tovább kell növelnie, mert a többiek közül ezzel tűnhet ki leginkább.

A Ms. Olympia és a Ms. International versenyeken is a legjobb tíz között végzett, az 1988-ban induló versenyzői karrierje egy évtizeden át tartott, 1993-ban szerepelt a The Women című kiadvány címlapján, illetve a legjobb női testépítőket felsorakoztató fotókönyvben is helyet kapott.

Visszavonulását követően Los Angelesbe költözött, több sorozatban is szerepet kapott, valamint a pankráció világában is kipróbálta magát, ahol szintén sikerrel kamatoztatta erejét. Jóval visszavonulását követően úgy döntött, újra megmutatja magát, és 2016-ban pódiumra lépett az Emerald Cupon, amelyet 1989-ben megnyert. Férjével egy fiút nevelnek.

Bár manapság ez szinte elengedhetetlen, a közösségi médiában nem túl aktív, viszont Facebook-oldaláról így is megtudhatjuk, hogy az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump elkötelezett híve, ezt leszámítva viszont kerüli a nyilvánosságot, és inkább visszavonultan éli életét, amelynek a személyi edzősködés is a része.

Forrás csupasport.hu

Szólj hozzá